i got love .

Godmorgon . Så jävla härligt väder ute förutom kylan då, men snön är dock helt fantastisk. La precis på telefonen då jag suttit och pratat med min vän Mabinty. Och ja det är hon som flytta till Stockholm pga att hon skulle plugga vidare där, och det går jätte bra för henne . Har saknat henne så jävla mycket som alla vet så älskar jag mina flickor otroligt mycket och vi va minst 5 st som umgicks nästan regelbundet, just därför känner man av saknaden mer då en av oss fattas . MEN på lördag kommer Mabinty hem till helsingborg och det är så jävla skönt . Äntligen säger jag bara ..

Och till er som inte förstår er på mig och vet hur jag tänker , så ligger det till så här ; jag har vänner och jag har kompisar . Jag ser dom 2 orden som 2 helt olika saker . Vän är Oumie ( Mabbe, Pretty & Migena ) , den du pratar med om allt, som tar emot dig och lyssnar på när du klagar och gråter över samma sak i hundra år och fast dom är trötta på att höra det så klagar dom inte . Dom som tar emot dig när du faller, finns där när dom behövs som mest .

En kompis för mig är annat folk jag känner, kanske träffar någon gång men inte alls så ofta . Jag har många kompisar men få vänner .

Kiss 'n Hug.


Kommentarer
Simone säger:

tack! jag har haft det 2 gånger förut och trivdes riktigt bra med det , så det blir nog i januari jag ska klippa till det:D!

2009-12-19 | 00:37:23
Bloggadress: http://simonemarkgren.blogg.se/
Anonym säger:

niciga bilder !! =)

2009-12-21 | 16:04:09
Bloggadress: http://ainariel.blogg.se/
Jojo säger:

fint :)

2009-12-26 | 05:06:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback