vem , var och vad ?

Vaknade utav att en massa vänner ringde till min telefon . Satte mig på datan med en kopp kaffe som vanligt och då såg jag att msn rutan blinka , då var det en kompis till mig som berätta att det tydligen skrivits om mig i någon skvaller blogg . Eftersom att jag inte brukar läsa skvaller bloggar så trodde jag absolut att min kompis skoja om det . Men efter lite '' det och den '' så skicka hon länken till bloggen.

Det är absolut inget som jag ser som allvarligt , flina enbart bort det . Varför skulle '' Rahlenfeldt '' åka enda från Stockholm hit ? Det är typ inte logiskt ifall nu alla tänker efter . Jag känner inte han , läser inte hans blogg ( var dock tvungen att kolla in där precis ) , han är bi fick jag höra precis ( och det är inte något jag hade klarat av som människa/tjej ) sen antar jag att han är yngre än mig ? Han är säkert än jätte snäll kille, men hur fan han har kopplats till mig vet jag inte . Kan ju enbart va någon som håller på eller någon som har sätt helt fel ? Sen va jag inte på något jävla fik , och har inte varit det på ca 1 månad och lite mer .

Och till alla okända som lägger till mig i FACEBOOK , snälla sluta med det ! Jag nekar alla vänfrågningar .

Kiss 'n Hug.


Kommentarer
CARRO - ThinkPink ♥ säger:

Hoppas allt är bra med dig! :)

2009-11-24 | 00:39:59
Bloggadress: http://thinkpinks.blogg.se/
nattiz säger:

sv: oojjh jag tror jag läste de, men vad konstigt att ditt namn bara kom in i bilden när du inte ens bor i Stockholm och inte träffat honom :S sen skvallerbloggen skriver bara massa falska rykten.. :S jag pluggar lite just nu ^^ jag har varit i the studio idag och fotas med två kompisar så nu har jag massa bilder som jag kan skicka in till en sån där agentur :D vad gör du då ? ^^ pusss

2009-11-25 | 16:25:53
Bloggadress: http://nattiwz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback