mmh.

Godmorgon? Gick upp vid 9 men var tvungen att lägga mig igen, jävla feber barn är jag. Men nu är jag uppe igen och här sitter jag med mitt kaffe som alltid. Men nu ska jag sätta mig och plugga lite teori.


Kommentarer
Felicia&Emma§ säger:

Nej va tråkigt att höra! jag har ocså fått mitt hjärta krossat . jag tror inte jag har några direkta råd eller tips till dej. alla människor är olika och har olika känslor. Jag vet bara vad som skulle ha hjälpt MIG. Det jag gjorde var att hitta åp så roliga saker som möjligt. Hänga med kompisarna på stan, eller kanske gå och se en film, eller ut och äta med tjejerna ? Eller varför inte sätta sig med en bok och få något annat att tänka på , det är ju då självklart att fokusera på sånna saker i sånna lägen. Eller om itne sånt funkar för dej, så tror jag att om tårarna kommer, stoppa dom inte! Försök gråt ut sorgen så mycket som möjligt! Och vem vet, man kan gråta i dagar, veckor och till och med månader! Men låt den ta den tid den tar.

Och sen tillslut, känner du att det går lättare att fokusera på annat. Och på så sätt tror jag man tar sig upp från den gropen man ligger i. Jag vet många som har varit nere i depritioner som har gått ut i skogen och bara skrikit ut allt man har. Få ut all ilska och sorg. Det är nog väldigt skönt! Och se till att ha riktigt kul med koompisarna. Du klarar det ! Även fast det kanske kommer vara det svåraste som finns. Men jag tror på dej. Du ser ut att vara en bra och stark guldklimp. Stå på dej tjejen!Kramar i massor till dej!

2010-05-12 | 13:13:26
Bloggadress: http://fiem.blogg.se/
Liiv säger:

Sv: Okej :) jag ska antagligen grilla med lite människor :) dudå?

2010-05-12 | 18:17:23
Bloggadress: http://liivahliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback