the hardest thing 2 do.

Att lämna någon är nog det svåraste som finns. Vare sig ni varit tillsammans i 3 månader eller något år så är det inte lätt. Man vet inte hur man ska säga det till personen speciellt om man själv upplevt det här med att bli sårad eller känna sig besviken. Det får mig att undra.. Finns det verkligen något rätt sätt att lämna en person på utan att såra den ? Man kan ju inte fortsätta vara med en människa som man tvekar starkt på, det är ju liksom inte rätt.

Kommentarer
Jummi Von Minji - Herrljunga Största Blogg säger:

SV~jag har typ aldrig sagt till någon av sånt det ända killlar/tjejer gör med mig är att dom dumpa mig utan att säga nått så jag har varit "singel" i 2 år vill absolut inte har någon just nu för att då kommer det hända samma sak igen :(.

Efter sånt sån ändra jag hela min civilstatus till "Player" för att hålla borta alla (inte alla men vissa).Hm, det bästa sättet att göra slut med en person är att gå fram till den personen och börjat och prata varför just du vill göra slut att se varandra och säga är den bästa som man kan göra.

Och försök att låta bli att smsa till han och göra slut via telefon det är bara inte bra då blir man sårad.oj, det blev värsta långa kommentare men jag hoppas att du förstår vad jag menar hjärta :)<3

2011-04-08 | 05:53:51
Bloggadress: http://fukami.blogg.se/
N A T H A L I E n y r é n säger:

Nu kan ni gilla min blogg på facebook. Klicka på bilden i det här inlägget för att komma till sidan --> http://nathalienyren.blogg.se/2011/april/gilla-min-blogg-pa-facebook.html#comment Där kommer ni även få update om tävlingar och så!

Har du något som du vill att jag ska gilla/följa så gör jag gärna det. KRAM!

2011-04-08 | 07:23:57
Bloggadress: http://nathalienyren.blogg.se/
MELI - Musik/Frisyr/Mode/Makeup! säger:

sv jag vet faktikt inte :o finns så många sätt folk ser som fel..

2011-04-08 | 07:39:45
Bloggadress: http://mmeeli.blogg.se/
lovisa säger:

SV: faktiskt tkr jag det bara fins ett sätt. ta det öga mot öga och INTE ljuga och säga" det är inte dU" utan säg som det är om man ex tappat känslor. visst så sårar man säkerligen den andre men man bör ju ändå ge den man vart tsm med respekten att vara ärlig

2011-04-08 | 08:17:46
Bloggadress: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Nadja säger:

Rider du, utan att veta har man gör sluta på rätt sätt?

Du ställer hästen så det ser ut som ni precis kommit in från en volt, dvs baken utåt , svårt att förklara, men det är ju en av de första sakerna man lär sig, hur länge har du ridit?

2011-04-08 | 08:46:27
Bloggadress: http://ponnidressyr.blogg.se/
Dessi! säger:

Oj grattis i eftersott får man säga då;) oj du dem var inte lätt, vet inte om det finns något bra sött! Men jag skulle nog säga att man kommer längst med att hålla sig till sanningen och verkligen berätta vad man känner:)

2011-04-08 | 09:57:46
Bloggadress: http://dezirees.blogg.se/
Miss sunshine säger:

Sv: tack :) Allt bra :D Själv då?

2011-04-08 | 10:41:27
Bloggadress: http://xmisssunshine.blogg.se/
Anonym säger:

helt rätt, kanske finns det inget rätt sätt. Men det finns alltid ett rätt val ;)

ha en riktigt trevlig helg!

2011-04-08 | 11:39:45
Bloggadress: http://natalylopezz.blogg.se/
Sara säger:

ja det där är verkligen jättesvårt

2011-04-08 | 14:15:56
Bloggadress: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback