Sista Festival dagen.

Hej! Nu blir det skärpning med bloggen. Igår var jag först med mor och syster nere på festivalen. Vi promenera mitt i regnet, vi bara sket i HAHA. Köpte äkta engelsk fudge. Dom andra 2 gick på goda smaker medans jag så gärna ville smaka vodka och Jack Daniels fudgen. FÖR HELVETE vad äckligt det var. Fanns inte så mycket som föll mig i smaken och inget jag tyckte var intressant förutom EN SAK, och den blev såklart min! Hann inte blinka innan mamma redan hade ställt sig i led för att handla den åt mig. Jag älskar min mamma, ingen känner mig bättre än henne haha. Snabb kvinna det där. Avslöjar senare i något inlägg vad det var jag fick. Sen börja det spö regna det var inte alls kul! Köpte Langos och begav oss hem till mig eftersom att jag bor mitt i stan som ni vet. Efter det blev det dusch, fixa sig och dricka lite smått. Var inte alls drick sugen igår så blev endast något glas hemma och någon cider ute. Mötte upp Anita, Selma, Nikola och company. Blev lite dans men sen ville jag hem. Jag har tappat suget ? Vart är Oumie ? Jag är inte Natalij utan Oumie. Jag smög ifrån alla och promenera hem utan skor mitt i regnet (mina klackar skor döda mig!). Sket fullständigt i vem som glodde på mig dom får svälja det och hålla käften HAHA. Finns endast två personer som är vana vid att jag tar av mina skor och promenerar hem när jag får ont (Oumie&Mateo).
.
Och det här hade jag på mig igår. Inte världens bästa bild men höll på och fixa knuten.

Kommentarer
emmie säger:

Jag mår bra, sj? :)

2011-07-31 | 14:20:00
Bloggadress: http://emmiesfotoblogg.blogg.se/
LIIV - vanlig men unik säger:

Sv: Japp, har sagt åt min sambo nu att vi måste dit nångång ;-D haha.

Ja det känns jätteroligt att ha varit där och vi var ju påså många olika ställen så har sett en del :-) Ska definitivt tillbaka!

2011-07-31 | 14:39:43
Bloggadress: http://liivahliin.blogg.se/
Juicydoll ♥ säger:

haha nej men sluta nu, nu blev jag ju generad haha tack :)

2011-07-31 | 14:40:36
Bloggadress: http://juicydoll.myshowroom.se/
Enya♥ säger:

Va gärna med i min dagens blogg! :DMan vinner en länkning i menyn i 2 veckor!(Förlåt om du inte gillar sådan här reklam)

2011-07-31 | 15:00:58
Bloggadress: http://blueginger.blogg.se/
JULIA ERIKSSON säger:

sv; jag sitter på balkongen o svarar på kommentarer! vad gör du själv? :) kram

2011-07-31 | 15:01:28
Bloggadress: http://jjuliaeriksson.blogg.se/
EMMAS! säger:

ska åka och bada :) dudå sötis?:D hoppas du hade det bra i libanon också.. :) kram

2011-07-31 | 15:03:03
Bloggadress: http://perssoneemma.blogg.se/
Daniella säger:

heeeeej ! <3 kolla in min blogg :p och kommentera sprida kan du också göra <3 http://daniellazz.blogg.se, fin blogg du har. allat bra ?

2011-07-31 | 15:20:37
Bloggadress: http://daniellazz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback