R-M

Nu blir det lite fotboll gott folk! Det var ett tag sen jag uppdatera med det.

Uefas nya pris Best Player in Europe Award delas ut nu den 25 augusti! Trion som gör upp om första, andra och tredje plats är Ronaldo (Real Madrid) - Xavi (Barca) - Messi (Barca). Det är journalister från Uefas medlemsländer som har röstat på vilken spelare i europiska klubbar dom tycker är bäst. Dom har redan röstat fram från 4-10 plats och ingen annan än Zlatan (Milan) kom på åttonde plats (tycker inte alls om han!).
.
Egna tankar om detta ; Hur i helvete kan Ronney (Man-u) vara bakom Xavi, och ännu mer överaskande Iniesta (Barca) ?! Titta bara på senaste CL finalen, Barca var viserligen duktiga på plan men Rooney var defenitivt näst bäst på planen efter Messi (hatar men måste speak the truth). Dock kan jag nog säga att jag tycker Xavi är inom top 5Falcao (Porto) före spelare som Rooney, Vidic (Man-U), Piqué (Barca). Hur i helvetes NAMN har dom tänkt ?! Vart är Schweinsteiger (Bayern), hur kom näsan (Zlatan) med på listan ? Ineista top fyra ? skämt. Wilshare (Arsenal) är bättre och det bevisa han i de 2 CL matcher de spela mot varandra. Sedan vill jag nog säga att RONALDO skulle vara en förtjänt vinnare av det här priset!! Och jag säger inte detta för att jag är en Real Madrid supporter .

Real Madrids nye sportchef, Zinedine Zidane, talar ut på klubbens hemsida om nästa säsong och klubbens målsättningar. Och som nytillträdd passar han på att hylla Mourinho.

.

Som ni vet är Zinedine Zidane Real Madrids nya sportchef. Han talade ut på klubbens hemsida om nästa säsong och Real Madrids målsättningar. Han passade på att hylla min älskling Mourinho.

.

'' Real fattades något, den bäste, en tränare som Mourinho. Något som kan fotboll, som har karaktär och som vet i vilken rikting han vill ta laget. Han kommer att lyckas göra viktiga saker. Han har en bra trupp. Alla spelare som kommer till Real gör det för att vinna. Och Mourinho är den rätte för att leda oss rätt.''


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback