friend or fo ?

Flera stycken har påpekat att jag inte nämner mina vänner så pass ofta i min blogg. Fotboll, Jag, Jag, Jag och lite Mateo. Så därför tänkte jag göra en liten presentation! Dom här personerna har jag nämt någon gång här i bloggen och dom här personerna är faktiskt mina närmaste vänner. Jag har en massa vänner men inte så många som är värda att nämna, så är det bara.
.
.
1#

Emsela Kadrić

;
Vart ska jag börja gott folk ? Har varit vänner sen klass 7. Hon har ingen telefon och när hon har den är den efterbliven. Vet dock inte vad hon gör med dom.. Hon är allt annat än normal men endå är hon en FAVORIT. Jävligt seg hjärna men det är just det som gör henne så speciell. Jag älskar den här flickan, när vi är så är det bara skratt.
.
2#

Oumie Mbye

;
Min andra halva. Det här är min barndomsvän/syster/bästa vän. Vi är i ett bästa vän förhållande kan man säga. Vi måste prata dagligen och det får max gå 1 dag utan att vi ses annars så går jorden bokstavligt talat under. Jag är den enda som får kalla henne för Ne**er/Bitch/Hora och gör någon annan det så smäller jag dom. Hon hade själv inte tyckt om det då jag är hundra på att hon hade förvandlats till en SwagGangstaShitNiggaThug och kört lite Dougie på ert huvud och sedan avslutat med The Stanky leg. Jag äger den här tjejen.
.
3#

Fitore Rexhepi

;
Min Ex-Arbetskollega. Vi lärde känna varandra på Online AB och vi klicka direkt. Låt inte hennes oskyldiga ansikte lura er hon är G A L E N. Hon är en motherfu*king Barcelonista (en Messista) och jag är en Madridista (Ronaldista) så när vi umgås så kan man garanterat höra våra OLE OLE OLE enda bort till själva spanien. Hon är helan och jag är halvan och hon snor alltid mina bilar (internt skämt).
.
4#

Pretty Sharlene Adreku

;
Pretty, Pretty och little Pretty. Vi va dag in och dag ut tills den här sl*nan bestämde sig för att flytta iväg till Stockholm och lämna mig här i lilla skåne. Frågan är, vad är det vi inte har gjort tillsammans ? Hon är min bodyguard och min egna sne-maskin. Ingen snear folk som jag stör mig på bättre än vad hon gör. När hon är på besök är det verkligen inte lugnt för då går verkligen Helsingborg under.
.
And that was IT. Finns som sagt massa andra vänner men ingen jag känner för att nämna. Jag hatar alla ? Är det något fel på mig ? EH nej jag är bara väldigt hatisk. Jag är den människan som bara kan ta en titt på en annan person och läsa av den direkt och gillar jag inte personen så gör jag inte det. Det är så jag fungerar tyvärr. Sen är dom flesta som bor här fakeassmotherfu*king bitches finns inget mer att säga.

Kommentarer
A N G E L I J N A säger:

SVAR; aww tack sötis!:)

jo det är super med mig sj?:D

kram

2011-06-14 | 03:02:30
Bloggadress: http://angelijnas.blogg.se/
joanna-ATT LEVA MED ASPERGERS SYNDROM! säger:

Tänkte bara tipsa om att just nu pågår en fototävling på min blogg i samarbete med Johanpixels.se http://www.domkallarmighannes.com/2011/06/fototavling.html

finns även en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dagen så passa på att gå in och anmäla dig (kolla på vänster sida av bloggen) Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?:)

2011-06-15 | 20:19:50
Bloggadress: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback