Tay the dog.

Vem är den där Taylor, vart är Taylor nu och varför skriver jag inte om han mer ? Det vet jag att många här på bloggen har undrat, men jag har inte klarat av och ge er svar på dom här frågorna. Jag kan inte ens prata om Taylor med familj och nära utan att harklar mig och rösten bryts för att gråten är nära. Så här är historian om mig och Tay ;

Tay va inte bara en hund. Han va min bästa vän, min bebis och mitt ALLT. Första gången jag såg Taylor var han ca 1 månad och då ägde en väldigt ung tjej han. Han blev väldigt illa behandlad (slagen och sparkad på om jag ska va exakt inkl. attackerad utav andra mycket större hundar). Jag kunde då inte göra något åt saken då det inte var min hund och jag vågade inte ringa polisen då jag inte ville att han skulle avlivas pga sin ras (han är en renrasig American Pittbull Terrier/Rednose). Jag hade berättat så mycket för familjen om han, jag hade han konstant i tankarna.
.
Dagar efter det åkte jag in på sjukhuset och fick stanna där i dagar. Det var då jag fick reda på att jag led utav Chrons sjukdom och just då kunde jag bara inte accp. det. Varför just jag ? Varför är jag sjuk och varför ska jag inte klara av att leva ett lika normalt liv som alla andra tjejer i min egen ålder. När jag blev utskriven så låg jag i mitt rum flera dagar i sträck och bara grät jag kunde bara inte svälja det. Men under den tiden så hade mamma pratat med Taylors förra ägare och hon hade gått med på och sälja han (utan att jag var medveten om det såklart). När han sprang in i mitt rum kunde jag inte hjälpa det, jag reste mig automatiskt upp för att bära upp han. Jag va så lycklig och det va han med. Han gjorde så att jag orkade med allt, han va min styrka. Och dom dagarna där jag mådde som värst kunde han bara ligga vid mig i sängen och vägra gå upp om inte jag gjorde det och på det sättet fick han mig att tvinga mig själv till att må bra. Vi hade 7 underbara månader tillsammans innan jag insjukna allvarligt.
.
Ingen hade tid för Tay mer då mamma jobba och Caroline gick i skolan och jag var ju bara säng liggande. Så mamma tvinga mig hitta honom ett hem, hon bad mig sluta vara självisk och tänka på hans bästa. Han behövde mer motion då jag bara klara av och gå runt kvarteret med han. Det gjorde så ont.. Han fick sig en jätte bra familj ute i Örkelljunga där han nu fortfarande bor. Jag har aldrig fattat varför folk gråter över sina djur men nu gör jag det. Jag kan fortfarande inte sluta tänka på han eller undra om han trivs. Men på måndag ska jag äntligen få träffa han och jag hoppas på att han fortfarande minns mig. Han fyller ju ett år den 22 juni så en present måste jag handla. Han va mitt allt.
.
Och till dom som säger att Pittbulls är kamp hundar och jävligt farliga. Jag har endast en sak att säga er ; HÅLLKÄFTEN SNÄLLA ? Det är människan som håller i kopplet som isåfall har gett sin hund en jävligt dålig uppfostran. För det här var en familje hund och världens underbaraste. Nu bor han hos en familj där det bor 5 småbarn och det funkar jävligt bra kan jag säga er.
.
Här va han ca 6 månader.

Kommentarer
Therése säger:

SV:Nice! Tråkigt att du var tvungen att sluta :(

Jag började dansa showdans när jag var 6 år, nu dansar jag jazz, modernt, balett och dansade nyligen hip hop :)Jätte söt bild! Kramar :)

2011-06-16 | 23:40:11
Bloggadress: http://theresehyden.com
you make me smile säger:

tack så mycket sötnos (:

2011-06-17 | 09:41:05
Bloggadress: http://malinelfs.blogg.se/
LIENE säger:

Vilket rörande inlägg, jag började gråta:(

2011-06-17 | 13:41:34
Bloggadress: http://lienes.blogg.se/
melissa [foto] säger:

tack. jag brukar vara på tosselilla varje sommar. snart på bankensdag kostar det bara 30 kroner att komma in, BILLIGT! :D

2011-06-17 | 15:12:12
Bloggadress: http://meelissaaaa.blogg.se/
M E R E I säger:

- <3

2011-06-17 | 15:22:52
Bloggadress: http://dajeroma.blogg.se/
A säger:

sNYGG DU E ! :O

2011-06-17 | 16:06:00
Bloggadress: http://alawiis.blogg.se/
malin säger:

sv: härligt :) har jobbat hela dagen sj?var gärna med i dagens blogg! :)

2011-06-17 | 19:30:27
Bloggadress: http://mallansundqvist.blogg.se/
JULIA ERIKSSON säger:

sv; ja jag ska åkja till gbg om några veckor, åka till brlg och öland, umgås med vänner o familj o bara sola o bada :D självdå?

2011-06-17 | 19:57:38
Bloggadress: http://jjuliaeriksson.blogg.se/
videoGirl säger:

Åh, ett rörande inlägg! Hoppas att allt är bra med hunden, och hoppas att det blir bättre för dig också :)

2011-06-17 | 22:30:10
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
nemo säger:

låter väldigt trevligt, vill också ha en liten hjälpvovve haha. :*

2011-06-18 | 02:52:03
Bloggadress: http://warlocks.blogg.se/
MATILDA ROSQVIST 14 ÅR säger:

så vacker du äääääääär :|

2011-06-18 | 20:45:06
Bloggadress: http://matildays.blogg.se/
rebecka.blogg.se säger:

fint och bra skrivet..sv; aha, du får ha det så bra! :) nej, har faktiskt inte sett den men får ta och kolla in den då ;)ha en bra kväll!

2011-06-19 | 18:14:44
Bloggadress: http://rebecka.blogg.se/
Sandra säger:

Oj vilken historia. Tråkigt att du är sjuk :S vet dock inte vad det är för sjukdom men hoppas allt är bra med dig. Och en sak, tay glömmer dig aldrig. Har dom träffat en människa glömmer dom aldrig den. Hoppas allt gick bra när du träffade han, riktigt sööt är han! Kram !

2011-06-21 | 19:28:31
Bloggadress: http://saandriiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback