mors day.

Måste börja med att säga att jag nog har dom bästa läsarna i bloggvärlden, tack för era fina kommentarer. Tar mig nog tid och svarar på dom inatt då jag sover hos mamma idag.

Vad gjorde jag igår? Jo jag var jätte rastlös fast jag hade både Oumie och Mateo i min soffa. Fick panik ville göra något skoj.. Och skoj blev det! Var så törstig behövde ALKOHOL! Vi drog ner till Mogwai helt spontant, 11 shottar och en vodka redbull sen skratta jag hela natten. Jag älskar spontana utgångar det blir liksom bäst då. Efter det promenera vi hem mitt i regnet och jag garva såklart åt Mateos humor hela vägen hem. Sen blev det en del mys när vi kom hem innan vi somna in helt minns liksom inget av det men ja. Sov som en död människa, mascara nedanför ögonen, lockigt hår pga regnet och en strumpa bara? Nu sitter jag i alla fall hos mamma, det är ju MORS DAG! Va redan igång igår med att handla in saker till henne. Blev blommor, chocklad och ett jätte fint silverarmband. Jag älskar när min mamma ler för då ler jag med hehe. Men nu ska jag äta något och sen ska jag möta upp min pojkvän lite snabbt. Ni får ha det super så länge! Sen så önskar jag alla mammor där ute en glad mors dag.

Kommentarer
Lina S säger:

Tack fina du. Så fina blommor :)

2011-05-30 | 10:30:38
Bloggadress: http://linastrandh.se
evelina säger:

Sv: ja men är inte så bra på det. Vill ha nåt mönster i bakgrunden och jag evt hur man lägger in det och allt men på min kod finns det inget ställe där man lägger in den....

Men det är säkert bara jag som är dålig ;)

2011-06-02 | 20:19:30
Bloggadress: http://evvesblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback