BUP finns.

Jag ville inte uppdatera med något igår då inlägget bara hade handlat om städning. Jag gjorde nog allt möjligt när det kom till just den delen, putsa mina fönster, tvätta allt som gick och tvätta här hemma ink prydnads kuddarna på soffan (onödigt?), dammsuga, torka av skåpen, rengjorde toaletten sen så moppa jag hela lägenheten. Idag är jag bjuden på middag hos mamma och min syster Caroline. Tror inte någon därute har lika sjuka konversationer som jag och min syster har. Vi är dock inte normala haha.
...
till den ''anonyma''-kommentatorn ; Du verkar ha lite allvarliga problem. BUP (barn och ungdomspsyk.) ligger här i min trappa på första våningen. Jag bor ovanför AG's, den vita stora byggnaden du vet? Så om du tar dig hit så kan jag följa dig till första våningen, tror du behöver träffa någon där. Mitt liv är perfekt som det är, och nej jag ser inte ner på andra, enligt mig har människor lika mycket värde. Förutom idioter som du då. Och nej jag känner inte min pojkväns tjejkompisar, har inte heller tanken om att lära känna dom. Inte för att jag är elak utan för att jag inte känner behov utav att göra det bara, MEN jag känner min pojkvän och det räcker för mig. Han har aldrig varit otrogen och kommer inte va det senare heller. Vårt förhållande ligger på en helt annan nivå. Sen tänker jag inte kolla upp din IP adress eftersom att jag '' skiter i ''. I feel so sorry for u.
...
Blir en gammal bild från ett jobb som jag gjordeför La redoute förra året i maj månad faktiskt ;

Kommentarer
Julia Johansson Lind säger:

sv: ja han är grymt fin faktist kommer mer bilder på honom (:

2011-05-15 | 13:06:26
Bloggadress: http://juliaajohanssonlind.webblogg.se/
LIENE säger:

sv: aha, tror inte det står där. Men tack fina du:D

2011-05-15 | 17:49:01
Bloggadress: http://lienes.blogg.se/
LolliitaaH säger:

Vill ni ställa en fråga om bloggdesign? Om mig? Om bloggen eller något annat? - Då kan ni kommentera i min blogg, för just nu pågår en frågestund och den avslutas på Tisdag, vid 20:00-tiden. Passa på att fråga så mycket som möjligt nu, medans ni har chansen! :DDu finner länken här: http://lolliitaahproduction.blogg.se/category/fragor-och-svar.html

2011-05-15 | 18:00:47
Bloggadress: http://lolliitaahproduction.blogg.se/
zara säger:

sv: ååhtack, visst är den! kram

2011-05-15 | 22:07:36
Bloggadress: http://zka.blogg.se/
simone säger:

Sötsöt bild! Fantastiskt bra att bup finns, min mamma arbetar där och lämnar bra feedback!

2011-05-16 | 13:35:21
Bloggadress: http://simoneh.se
Johana säger:

vacker tjej!

2011-05-17 | 23:14:40
Bloggadress: http://duggin.blogg.se/
JESSICA säger:

Snygg bild!

2011-05-18 | 18:22:22
Bloggadress: http://jessicaaaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback