Mou.

Sitter uppe halv 4 och är super taggad då en kompis strax är framme här i Helsingborg! Har inte alls uppdaterat idag då det varit super fint väder ute, och det är inte bara vi som haft fint väder.. Idag bjöd Mou sina grabbar på en bbq, yumie. Som ni vet så står det att vi har en jävligt dålig sammanhållning i tidningarna.
.
Om Mourinho gjorde detta för att visa att dom har bra sammanhållning i laget, dvs lura media, då vare otroligt smart gjort. Men om det nu va för att verkligen göra så att sammanhållningen blir bättre inom laget och att han faktiskt lyckades med det då va det också OTROLIGT smart gjort.
.
Ingen kan förneka att han är ett GENI på många plan, inte minst det psykologiska och taktiska.
Sen visst han kan gå lite för långt i vissa saker då han gör allt för att vinna (allt mer än rätt!), men det är det som gör fotbollen spännande och speciellt matcher med eller mot han. Alla dessa storstjärnor i Real Madrid värda 4 miljarder, men det är ändå mest fokus på vår tränare. När har det någonsin varit på detta vis? Vad jag vet aldrig! Har man lyckats med detta då måste de ändå finnas en gnutta charm hos mr Mou.
.
En sak till att gilla med han är att han har sin egen stil, han är lite av en revolutionär. Som ni vet så är det alltid förväntat att en tränare ska ha en viss stil o ett visst beteende, men Mourinho gick ut ur denna bubbla och har trotts det ändå lyckats vinna trippen med ett portugisiskt och italienskt lag, samt vunnit en hel del i brittiska halvön.. Så även om man gillar hans stil eller inte så ska han ha beröm för den pga att den är orginell och hans egen.
.
Vad man än säger om han så måste man ändå erkänna att han gjort fotbollen roligare att titta på och han har ritat om i fotbollskartan!
.
.
.
.
.Kommentarer
Anonym säger:

Orka Real Madrid.../ Bashkim..

2011-10-01 | 11:40:58
Anonym säger:

- MOOOOOOOU!

2011-10-02 | 20:44:34
Bloggadress: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback