27-04-12 19.39

Sup! Var ledig idag men var endå tvungen att gå iväg till skolan då jag hade samtal med min ''mentor''. Jag fick lägga till en extra kurs och då valde jag ''barn och ungdomsvård''. Jag har aldrig velat jobba med barn tidigare men nu när jag är mer insatt i det hela så låter det roligare. Tog mig ca 20 min och sen var jag hemma igen. Anita kom hit på besök och efter det kom min moster från Danmark hit då hon ville att jag skulle med henne på en lägenhetsvisning upp på närlunda. Hon fick den och enligt min moster så ger jag tur haha.

Hade 3 val att göra inför dagens planering. Åka in till Malmö och festa, fika med tjejerna nere i stan eller börja med min uppsatts om afasi/stroke. Vilket valde hon? Jo skriva min uppsatts. Har till på onsdag att bli klar men jag vill börja redan idag så jag kan njuta av mina övriga (4) lediga dagar. Tycker jag om det ? Självklart inte. Folk strävar efter bäst jag sträver efter bättre än bäst så det ska göras. Som tröst handla jag hem lite fint nu när mina $$ rullar in som dom ska. Handla till och med en present till min syster Caroline.. För att jag är världens bästa stora syster.

Kort linne med ett häftigt tryck på ryggen - Söt strå hatt - Virkade shorts (v) - Silver halsband - Örhänge


Kommentarer
ebba<33 säger:

super fin blogg du har! :D

2012-04-27 | 20:18:21
Bloggadress: http://ebbasweetbieber.blogg.se/
Linda säger:

Snygga grejer! Brukar också börja tidit med arbeten som ska in, då får man mer tid på sig att ha ledigt :)Sv: Plugget går helt bra för det mesta, lite stress med vissa kurser men det går :) Inte långt kvar till sommaren så man kämpar på till slutet! :)Idag chillar jag bara och kollar på en kul livechat snart :) Hoppas du får en fin helg!

Kram

2012-04-27 | 22:29:49
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
Angelica, mitt liv i New York säger:

I know the feeling ;)

Jag var och såg bio med två kompisar =) Hoppas att resten av din helg blir bra, verkar som du haft en fullspäckad fredag iallafall! :)

Kram!

2012-04-28 | 07:46:37
Bloggadress: http://stylings.blogg.se/
marina säger:

sv. Aha ja. Ja, det är inte lätt att hitta enormt mycket bra musik som man gillar nu, det mesta låter väl som techno.

2012-04-28 | 09:04:55
Bloggadress: http://marinapalme.blogg.se/
Ebba säger:

Sv : allt är bra själv då? :)

2012-04-28 | 09:12:46
Bloggadress: http://ebbasweetbieber.blogg.se/
hanna ♡ säger:

jag bara tar allt hår i handen och trycker ihop det och snurrar det ett varv, sen tofsar jag längst inne :) hahahah, om du fatta ;)ja, det gick helt okej ändå, lite segt men hann bli klar i tid iallafall :) själv då? :D

2012-04-28 | 09:21:44
Bloggadress: http://heaa.blogg.se/
Lisa säger:

Sv; Varsågod:)

jepp allt är bara bra! Själv då?

kram

2012-04-28 | 09:54:43
Bloggadress: http://duvor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback