11-08-12 01.17

Hey! Nu blir det här med uppdateringen lite bättre. Min dag börja med att jag egentligen skulle på en arbetsintervju för Telia men då ringde Tele2 och erbjöd mig ett jobb. Jag var där på en arbetsintervju för 2 veckor sen. Jag tacka självklart ja då det passar mig bättre i och med min skola. Vi har ju självstudier nu så jag närvarar bara på föreläsningar och genomgångar och då var det ok för jobbet att jag sprang iväg.
 
Jag har redan avslutat vård&omsorgsarbete, medicin, människan socialt och kulturellt, etik och livsfrågor och idag avslutade jag min psykologi och datorkunskap. Känner mig så duktig! Har 4 kurser kvar plus två andra extra kurser som jag själv valde till. Rehabilitering/habilitering och sjukvård. Vill antagligen jobba som operations sjuksköterska eller rehabsjuksköterska. Vem vill inte ta hand om snygga sportsmän och tjäna bra med pengar? Drömma får man. Att uppnå dom är en annan sak. Men jag har klarat av allt annat hittills Så frågan är inte varför skulle jag utan varför skulle jag inte.
 
Jag behöver cash money. Så jag kan packa min resväska och åka iväg till Stockholm. Min älskade Pretty! Saknar henne obeskrivligt mycket. Det är liksom min vän sen långt tillbaka och hon är en jätte stor del utav mitt liv. Hon behöver bara höra min röst i telefon för att förstå att något inte är som det ska. Vi har redan hunnit planera allt vi ska göra när jag kommer upp lol. Ska umgås med han med så det blir att jag får dela upp mina dagar.
 

Kommentarer
' d anni säger:

- Ja det är super med mig, själv också? =)

2012-08-11 | 13:22:46
Bloggadress: http://danielas.se
' d anni säger:

- jadå allt är super, själv också? =)

2012-08-11 | 13:23:08
Bloggadress: http://danielas.se
Linda säger:

Kul att du fick ett jobb, grattis! :-)

2012-08-11 | 17:51:40
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
Barista säger:

jag måste bara fråga, hur hann du läsa alla dom kurserna på så kort tid? Var läste du dom hur gjorde du. Tack på förhand

2012-08-11 | 22:58:11
Bloggadress: http://blogg.blogg.se
Johana Duggin säger:

jävla snygging asså!

2012-08-18 | 02:55:19
Bloggadress: http://duggin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback