18-08-12 13.10

La mig vid två igår och gick upp vid åtta på morgonen idag. Har räknat ut att jag endast kan sova i 5-6 timmar innan jag slår upp mina ögon again, så nu vet jag när och hur jag ska lägga mig för att vakna upp vid de tiderna jag vill upp på liksom.
 
 
Han körde ner hit för två dagar sen.. Och han åkte hem igår. Kan berätta mer om det inatt.
 
Fick ett samtal runt 1 på natten av min mosters 10 åriga dotter som grät hysteriskt. Natten till den 17 så gick en kusin till oss bort. Hela familjen är under chocktillstånd då det är ett barn jag talar om. En 11 årig flicka som levt med hjärtproblem sedan födseln. Hon levde ett hur normalt liv som helst och hon var alltid så glad. Ingen hade förväntat sig att något så här tragiskt skulle inträffa. Har tänkt på flickans mamma hela dagen. Ensamstående och förlora en ängel sådär bara. Kan inte ens föreställa mig hennes smärta. Det är hemskt.
 
Prata med min mormor och med min moster från Libanon igår. Flickan och mamman är påväg till Libanon och våra släktingar som med är bosatta här i Sverige är nu påväg ner dit där begravningen ska ske. Ska bege mig till mamma nu då det kanske blir att vi med åker ner i slutet av veckan om min syster Caroline mår bättre då hon igår fick genomgå en operation.
 
flickans själ vila i frid och mina tankar går ut till hennes mamma och hennes lilla syster.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Linda säger:

Åh vad hemskt, vila i frid den lilla tjejen :(

Sv: Ja, jag förstår! Åh men vad gulligt att han gjorde det, jag skulle också känna mig speciell om nån gjorde det för att få se mig :)
Kram

2012-08-18 | 23:53:43
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback