24-08-12 16.50

Satt fastklistrad framför tvn igår vid halv elva.. Ja fotbolls säsongen har börjat! El clasico, Real Madrid mot Barcelona. Matchen sluta 2-3 men det gör inget. Returmatch snart. Di Maria! Wah vilken fotbolls spelare. Han är fantastisk haha. Efter det blev det att jag prata i telefon med han tills det var läggdags. Gick upp vid 6 då jag mådde sjukt illa. Vet inte vad det är med mig. Feber och illamående. Usch.
 
På tal om fotboll. För två dagar sen var uppe på Olympia och titta på Helsingborg IF - Celtic FC matchen. Lag kvalar inför Champions League förstår ni. Kan man fotboll så vet man vem Celtic FC är. Skottlands bästa fotbolls lag. Nej Rangers FC är inte det. 
 
Som de flesta vet så såldes biljetterna ut exakt samma dag som de släpptes. Folk kriga bokstavligt talat för att få tag i dom. Min biljett fick jag i handen av min chef på jobbet ca 2 dagar innan matchen. Chockad men väldigt glad var jag då det faktist var en match jag ville se. Vem vill inte se när ens egen stad kvalar sig in i CL ?
 
Jag som är så dum promenera upp till Olympia med två andra vänner. Jag hade liksom min biljett i handen men endå hade jag inte granskat den så bra. När jag väl är framme så pekar insläpps vaktenVIP läktaren. Först trodde jag att han titta fel, men nej jag skulle sitta där. Exakt bakom mig satt 5 st män från UEFA förstår ni?! Ni som inte vet vad/vem UEFA är : det är ett av sex fotbollsförbund. Men UEFA är det rikaste och mäktigaste fotbollsförbundet i hela världen. Yupp, jag kände mig sjukt speciell. HAHA, och viktig.
 
Matchen sluta 2-0 till Celtic. Tyckte inte alls HIF gjorde bra ifrån sig, en riktig besvikelse. Hade de gått vidare så vet bara gud vilka stora fotbolls lag som senare i framtiden hade besökt Helsingborg. Retur match för dessa två lag sker snart igen i Skottland.. Men enligt mig så är det liksom hopplöst. Celtic är snabbare i benen, bra planering och de vet hur fotboll ska spelas. Det här är min stad, jag vet.. Men det är så bara.
 
 
Jag + lite utav UEFA lol.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback