27-08-12 02.03

Hej! Allt är super med er hoppas jag. Med mig är det si sådär. Var och hälsa på Anita under dagen, hur trevligt som helst. Älskar hennes mamma Jasmina. Underbar kvinna. Började må illa vid 11 tiden när jag var påväg hem och sen spydde rejält. Usch. Ska endå till jobbet imorgon då jag behöver dom här extra pengarna så jag kan åka iväg till han. Måste ha något som motiverar mig förstår ni.  
 
Har äntligen något STORT att berätta. Som de flesta sätt så har jag kategorin ''fotboll'' här på bloggen. Jag har endast skrivit om fotboll som en kul sak och aldrig trodde jag att det skulle leda till detta. Jo jag har fått jobbet som skribent för Real Madrid FC Sveriges sida. Kan jag inte beskriva med ord hur glad jag är. Jag är chockad men samtidigt väldigt glad då det här är en MEGA möjlighet för mig. Kommer skriva inför olika matcher, efter match rapporter, olika presskonferenser och artiklar. Jag är skit nervös då det är jag + 3 andra skribenter som jobbar på detta. Jag är den enda tjejen. Do u feel me? Och inte blev det bättre när chefredaktören skicka iväg mitt schema. Jag trodde att jag skulle få en enkel match som första rapport men nej. Finalen mellan Real Madrid och Barcelona (Spanska supercupen) nu den 29/8.
 
Jag kan länka er till sidan när min första rapport finns uppe. Blir någon timme efter matchen som visas klockan halv elva på kanal 4 sport extra. Streama om ni nu inte har kanalen.. Och om det nu inte är olagligt. Är det olagligt haha? Men i alla fall. Det här är en match som man bara INTE kan missa. Uppdaterar mer imorgon.
 

Kommentarer
altin säger:

fin blogg! haft en bra dag:)?

2012-08-29 | 15:48:56
Bloggadress: http://altinshotos.blogg.se
Linda säger:

Grattis på skribentjobebt! :)

2012-08-30 | 19:20:09
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback