15-12-12 16.56

Baby you could have it all. Baby you can have the cars, the clothes, the jewels, the sex, the house.. Baby you could be a star!
 
Jk! Hade jag haft allt det där så hade jag inte gett bort ett skit. Själva texten kommer från The Weeknds låt Lonely Star, och trycker ni på texten där uppe så kommer ni direkt till låten. Jag har varit väldigt frånvarande när det gäller bloggen men.. Nej jag ska inte lägga ner till den som undra.
 
Arbetar på Valltorps vårdhem och vid sidan om det jobbar jag som personlig assistent, jag har min skola och den lilla tiden jag har över lägger jag ner på mitt privatliv. Yupp, det är fortfarande han från Stockholm som gäller. Mitt öde. Väntar på att en vän ska förbi på te och sedan ska jag iväg och hälsa på mamma en stund..
 
Var så ledsen över det som inträffa igår i Newtown/USA. Stackars små liv.. Hade något sånt hänt här i Sverige och på min lillebrors skola så vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Har tänkt på de som igår miste sitt liv och på de föräldrar som fick ta emot fruktansvärda besked om att deras små barn inte längre skulle komma hem. Mitt hjärta är bokstavligt talat i bitar. Kan inte ens föreställa mig föräldrarnas smärta. Vad händer med världen?
 
Mot kvällen ska jag iväg till Lemonad där jag och ett par andra vänner ska fira Sejlas födelsedag. Ska nog ta med min sminkväska till mamma och få allt fixat där då jag inte riktigt orkar stressa. Skriver mer inatt.
 
Bilder från det som inträffa igår. Mina böner går ut till alla som någonsin mist sitt barn.. ALLA, jorden runt.
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback