27-12-12 01.55

Jobbat en del så har varit super trött. Jobbat 21,24,25 var ledig idag och arbetar imorgon. Haft både natt och dag pass och det är just det som har gjort mig så här trött. Jag trivs väldigt bra där haha. Jobbar den 31, alltså på nyår. Men då blir det dag tid. Så jag missar inte något.
 
Baby var här för ett par dagar sen. Åt middag och bara mös. Det var allt jag ville ha. Ville inte att han skulle åka hem, but it is what it is. Åker nog till Stockholm i Januari någon gång och då är Pretty med tillbaka. Jäveln är på semester i Uganda, värme.
 
När jag var runt 15 så sa de äldre.. När man är runt 20 år så existerar inte bullshit osv. Det där stämmer inte alls. Eller till en liten del. Det finns de personer som väljer att ta med sig det och det finns de som växer upp och lämnar det där bakom sig. Det enda jag lägger ner min uppmärksamhet på är mina vänner, familj, han och mitt liv. Det här är min värld och annat existerar inte för mig.
 
Ödsla aldrig din dyrbara tid med att konfrontera någon som baktalar dig. Det förändrar inte något. Det kommer alltid finnas folk som pratar om dig, alltid. Om inte någon pratar om dig så gör du något fel. Fick höra det här av en speciell person och det ligger mycket sanning i det. Stäng ut sånt och lev ditt eget liv.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback