28-12-12 16.41

Arbetade igår och nu har jag ledigt i 3 dagar innan jag ska in igen. Var super stressad igår då jag skulle iväg och hämta ut min mans julklapp uppe på Väla. 2 dagar efter jul, i know.. Men den kom in sent. Tog mig till posten efter det för att skicka iväg den. Det sved i hjärtat då jag egentligen hade gett vad som helst för att på egen hand få ge han den. Vill se hans reaktion and his smile ofc men nästa jul.. Då. Vad det är kan jag visa efter han har fått hem paketet. Det enda jag kan säga är att jag är en bra lyssnare och jag kommer inte avslöja något mer då han har försökt pressa ut mig på vad det är. Man vet aldrig om Big A är här och smyger. Jag har riktiga mood swings men idag är jag lugn och nöjd med han. Jag kan inte va irriteradhan och det irriterar mig. Jag försöker ibland men han vet exakt hur jag fungerar så det blir svårt och sen så bryter jag ut i skratt. Det går inte.
 
Det är någon som ställt en fråga som lyder så här ''Ska du inte fira nyår i Stockholm?''. Nej jag ska fira nyår här i Helsingborg då det kan vara min sista nyår här. Jag vill hinna skapa många fina minnen här innan jag rullar vidare. Jag vill va omringad av vänner och familj och jag vill va med dem så mycket jag kan för att det inte kommer vara så enkelt sen.
 
En barndoms vän till mig kommer snart hit och vi ska bara ta det lugnt och prata. Blir nog att jag går iväg till mamma sen då hon är ensam hemma för att min syster jobbar natt. Tänkte även ringa Anita och kolla vad som händer där. Riktig broder är hon haha!
 

Kommentarer
il romanista säger:

så snygg!

2012-12-30 | 01:28:30
Bloggadress: http://ilromanista.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback