Stamp.

Gårdagens match var.. Väldigt underhållande. Jag var/är så jävla stolt över Madrid då dom verkligen djura igår. Så jag är inte alls besviken över något ? Jo över Pepe. Vad höll han på med ? Han är en utav våra bästa spelare men endå så verkar hans hjärna sluta fungera varje El Clasico! Förra El Clasico blev han avstängd och vad händer denna gången ? Jo killen stämplar Messis hand. Jag älskar Real men jag fick ont i hjärtat av att se det där. Jävligt onödigt Pepe, ifall det nu var med meningen. Jag hoppas starkt på att han verkligen inte såg Messis hand där och hade brottom fram till domaren. Mourinho är ialla fall INTE glad. Han tänker stänga av Pepe om det visar sig att stämplingen var menad. Ronaldo är på topp igen och det fick vi se igår då han satte ett jävligt fint mål. Matchen sluta med många gula kort och 2-1 till Barcelona.
.
Bilder från gårdagens match.
.
Stackars Messi. Tyckte så synd om han igår.
.
Pepe djurar.
.
Efter att Ronaldo satte det fina målet.
.
Här är 3 av mina favorit spelare , två av dom spela INTE igår - Marcelo&Kaka -
.
Alonso djurar.
Fina Iker gjorde bra ifrån sig.. Men inte tillräckligt bra då det sista målet kunde ha stoppats.
Barcelonas 2 målsättare från gårdagen och Pepe.

Kommentarer
Anonym säger:

Pepe såg handen/ Bashk:P

2012-01-20 | 10:11:56
johanna säger:

Nu blir det här en väldigt opersonlig kommentar, för att inte bli anklagad för spam eller något dylikt så säger jag redan nu att jag skriver exakt likadant till alla som kommenterat min blogg nu under mitt bloggbyte.Tänkte bara meddela att jag avslutat tävlingen om ett valfritt iphoneskal och om tygpåsen. Så är du medveten om att du deltagit så kika in och kolla om du vann, sen så tänkte jag även säga att jag INTE avslutar min sista "dagens-blogg" tävling (så om du deltagit i den ber jag om ursäkt)Hoppas du får en fortsatt trevlig dag, och jag hoppas vi "ses" igen fast då via min nya blogg!:)

kram

2012-01-22 | 16:46:46
Bloggadress: http://lizajhnajnsn.blogg.se/
MyzaaN säger:

jaha : men det är ju inte så konstigt :/ har ju inte sett det en låter rätt natruligt ! ja då allt är helt okej :D så bra :D kram

2012-01-23 | 13:21:47
Bloggadress: http://myzaan.devote.se
Anonym säger:

aha,okej! :)

FORZAAAAAAAAAAAAAAA BARCAAAAAAAAAAAA :d <3

2012-01-24 | 19:32:12
Bloggadress: http://aileenalami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback