14-07-12 16.06

Jag lever! Så lätt blir ni inte av med mig. Jag har haft en massa att göra men endå inte. Har 3 olika uppsatser och en artikel att skriva. Har arbetat lite på dom och så har jag fixat lite här hemma och så.
 
Alla mina vänner är bortresta.. Anita är i Kroatien så vi pratar när hon har tillgång till internet, saknar den här flickan. Pretty är kvar i Stockholm men frågar man oss så umgås vi varje dag. Genom telefon i en timme.. Haha! Det har blivit en sorts tradition nu. Han är i USA, skit jobbigt. Blir att jag sätter mitt alarm så att det ringer 7morgonen varje dag och då är den två hos dom. Vill inte missa människans samtal förstår ni. Jag vet, jag är skit söt. Han fick mig att erkänna hur mycket jag saknar han för ett par dagar sen.
 
Minns ni hur orolig och tveksam jag var över min Stockholm resa som tog plats i maj månad? Jag ångrar verkligen inte att jag åkte dit. Visst är det jobbigare nu när vi är ifrån varandra i och med att jag lärt känna han på ett helt annat sätt men vi har båda ett starkt psyke så vi klarar det.
 
Kan även berätta för er att jag fick ett lägenhets erbjudande för strax 3 dagar sen. Jag var tvungen till att tacka nej då jag har 9 månader kvar i skolan. Lägenheten skulle i alla fall stå kvar tills jag var klar med den delen. Jag har min lille brors mamma att tacka för detta då det är hon och hennes familj som har de här kontakterna där uppe. Riktig ängel är hon. Ska iväg till min mamma nu då jag saknar henne väldigt mycket. Uppdaterar ikväll.
 

Kommentarer
Linda säger:

Trevligt att höra vad du håller på med :)

2012-07-14 | 22:12:03
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback