27-07-12 14.52

Dom här dagarna har varit super. Anita är tillbaka och vi har hängt, jag har grillat och fikat en massa med min brors mamma, hängt med familjen och sprungit runt med korta kläder. Jag älskar vårt väder! Varit upp till 25 grader här i Helsingborg. Nu har jag så många bilder från olika tillfälle som jag inte laddat upp. Vet inte hur jag ska göra riktigt.
 
Idag har jag haft mamma här på middag. Blev oxfile med ungsbakad potatis och rödvins sås. Min mamma var så stolt haha. Jag är väldigt observant så jag har lärt mig allt av henne. Jag är en mästarkock och jag är sjukt petig. Jag storstädar 1 gång i veckan, tvättar två gånger och småstädar dagligen. Mina kläder hänger i en färg ordning. Ja så illa är det. Hur blir det den dagen jag har barn hemma? Vill nog inte veta det.
 
Nu är det festival i Helsingborg. Den börjar exakt här utanför mig och går vidare. Helt ok att det står ett stort fest tält exakt utanför min port. Att dom spelar rockmusik är en helt annan saga. SKJUT MIG! Ska ut och ta mig en langos senare. Prata med han igår.. Skit rolig. Nu ska jag iväg på ett hemligt uppdrag. 
 
Riktig kärlek det här. Dagen efter att Anita kom hem.
 
 

Kommentarer
Linda säger:

Låter som bra dagar detdär =) men en festival med hård musik rakt utanför hemmet är ju inte det roligaste, särskilt inte på natten haha =) Det är så underbart att ordentliga sommarvärmen äntligen kommit!!

Sv: Ja, bowling är så himla roligt! :D
Ja, det är bara bra med mig, njuter av sista sommarlovsveckorna för fullt =) Allt bra med dig också?
Kram

2012-07-27 | 22:35:04
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
Anonym säger:

Samma häär rock musik precis utanför mig vid Viking bar. Tror fönstren kommer gå i sönder!jobbigt

2012-07-28 | 14:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback