22-06-12 04.04

Har inte fattat mig på det här nya blogg systemet än. Antagligen är jag riktigt efterbliven eller så är det verkligen komplicerat. Idag var jag och lämna min bror till sen vän för att leka och efter det gick jag till mamma då jag skulle äta middag där. Trevligt var det men sen ville jag gå och hämta min lille bror. Vi var hemma vid åtta och titta på matchen, Portugal - Tjeckien .. Vilket fint mål Ronaldo satte. Sjuk är han. Matchen sluta i alla fall med 1-0 till Portugal. Yeeey! Efter det blev det att vi åt kvällsmat och sen duscha jag han och la han i sängen. Han tvingar mig värma sängen åt han innan han ska lägga sig i den.. Så jag går typ och lägger mig där han ska ligga egentligen och så sitter han och tittar på mig i tio minuter och flabbar. För go är han.
 
Jag tror att jag saknar någon väldigt mycket. Innan hade jag ett tomt hål i mig haha. Jag är seriös, jag kände världens skumaste saker. Some days you'll feel sad, without knowing why. Like you lost something very precious but forgot what it was, or like you miss someone you never met. Det här var innan. Jag tror att jag saknar någon på riktigt nu.. Och jag tror att jag vet vem den här någon är. Jag hade dom 4 roligaste dagarna i mitt liv för snart två veckor sen. Vi gjorde egentligen inget speciellt förutom att gå runt i Helsingborg, titta på fotboll och ta det lugnt. När du mobbar mig för min skånska, när vi tjabbar om sjukt onödiga saker och att jag kunde va mig själv med dig utan att känna mig obekväm. Det är nog det .. Jag är väldigt förvirrad med. Men jag är alltid det.
 

Kommentarer
Silvia säger:

Jättefin blogg ;)

2012-06-22 | 23:49:55
Bloggadress: http://slm.blogg.se
' d anni säger:

- Du ska gå in till den andras blogg som vanligt och kommentera. Svarar du till dig själv så hamnar kommentaren bara som ett svar till personen i ditt egna kommentarsfält vilket då inte den andra ser =)

2012-06-23 | 11:43:47
Bloggadress: http://danielas.se
ebba säger:

hoppas du hade en bra midsommarafton :)

2012-06-23 | 12:50:19
Bloggadress: http://ebbalinneaa.blogg.se
Ida Edström - Östersunds näst största blogg. säger:

ditt utseende dödar! hade gjort vad som helst för att se ut som dig verkligen!!

sv: absolut allt är bra med mig, hur är det med dig? :D

2012-06-23 | 13:28:41
Bloggadress: http://tjejenida.blogg.se
neoamon.blogg.se säger:

Hoppas du haft en fin midsommar =)

Nej jag vet inte heller, haha. Jag provar både och så får man se vad som händer :P

2012-06-23 | 19:47:46
Bloggadress: http://neoamon.blogg.se/
Linda säger:

Åh! Sötis :)

Sv: Jag har hört att det nya systemet är krångligt, men troligen så syns inte de kommentarer som du svarar på i din egen blogg för mig då jag inte använder blogg.se ;o

Det är riktigt bra med mig, fast verkar lite som om jag håller på att bli förkyld vilket jag inte vill men :) Hoppas det är bra med dig!
Kram

2012-06-23 | 20:04:38
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
Emelie Säw säger:

Såååå fin header :)

2012-06-23 | 20:48:27
Emelie Bohlin säger:

Sv: Haha fattar inget hellet , de borde byta tillbaka.
Allt är bara bra, själv då? :D

ställ gärna några frågor i min frågestund , kram!

2012-06-23 | 23:26:39
Bloggadress: http://emeliebohlin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback