18-06-12 15.10

Jag glömde berätta att min bror var här igår. Han var sugen på spagetti och köttfärs så det laga vi tillsammans. Jag kan inte säga nej till min lillebror. Hur kan man säga nej till världens finaste kille? Jag hade lovat han att vi skulle se Portugal - Nederländerna matchen tillsammans. Men min farsa stressa som vanligt. Han plocka upp Dado vid halv nio.. Men lovade att han skulle få sova hos mig på onsdag. Min lillebror går igenom så mycket just nu. Vårdnadstvist och bullshit. Har ju sagt att jag och min syster Caroline fick gå igenom allt det när jag var 5 år. Tog på mig som fan och det var hur jobbigt som helst.  Han hade så många frågor igår och jag förstår exakt vad han kommer ifrån.

Varför gör mamma och pappa såhär? Pappa är alltid arg och mamma är alltid ledsen. Jag är rädd för att prata med dom för tänk så blir dom arga på mig. Exakt dom frågorna hade jag som liten men bara att jag aldrig ställde dom i och med att jag inte hade någon att vända mig till. Det var ju liksom bara jag och min lilla syster som var 3 på den tiden. Jag är glad över att min lillebror har mig och att han känner sig fri att fråga vad som helst.

Det är inte så lätt att förklara för en åtta åring om varför saker blir som dom blir. Men han tar verkligen till sig av allt jag säger och igår fick jag han att förstå att hans äldre systrar med gått igenom detta men bara att vi inte hade någon där så som han har nu. Jag kan klargöra här att jag inte känner mina farföräldrar. Dom har aldrig velat ha med oss att göra och dom har bara låtsats att vi inte existerar. Vem går förbi sitt 6 åriga barnbarn/brorsbarn utan att ens titta på dom? Så onda är dom. Jag har alltid bara haft mamma och syster + en moster där. Det var min familj tills jag fyllde 18 och jag och pappa fick kontakten igen. Mina farföräldrar vill jag inte ens ha med att göra. Jag kommer stå vid min brors sida tills allt detta är över och jag tänker definitivt INTE låta detta påverka han på något sätt.
Det ska det inte få göra.


Kommentarer
Linda säger:

Synd att du och din syster hamnade gå igenom det utan stöd men bra att din bror får det nu. Det är ju alltid tungt med sådant :/Sv: Eller hur! ;) Förresten så var jag ju hos psykologen idag och vi kom fram till det att min nervositet blev så stort antagligen för att allt hände så snabbt och det blev för mycket på en gång med förväntningar, press och annat. Så få se hur jag ska göra nu då :3

Kram

2012-06-18 | 16:03:13
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
tereseflinth - fotoblogg säger:

sv; Awe :( Ja.. Tack så mycket!

2012-06-18 | 16:09:50
Bloggadress: http://teresehh.blogg.se/
Ida Edström - Östersunds näst största blogg. säger:

sv: trist :(

nej jag har inte någon pojkvän längre tyvärr :/

2012-06-18 | 16:18:12
Bloggadress: http://tjejenida.blogg.se/
' d anni säger:

- Så lite så, kul du gillar mitt tips :) Absolut det går att ta med mobiltelefon också.

2012-06-18 | 16:33:53
Bloggadress: http://danielas.se
Anonym säger:

sv. Nä inte ska du ångra dig, hur fint som helst. :) Jag sitter och tittar genom foton, men har just nu tagit en pause. Själv då? :)

2012-06-18 | 20:15:04
Bloggadress: http://marinapalme.blogg.se/
Kassy - En tjej med stil säger:

Det är bra med mig, själv då?

Låter som om du har haft ett väldigt komplicerat liv

Kraam!

2012-06-18 | 23:55:26
Bloggadress: http://kaassssyy.blogg.se/
Emelie Bohlin säger:

Sv: Haha okej!

ja , känner inte heller så jätte många tjejer som är real fan. Typ nästan bara jag och min bästa vän som är det , men känner rätt många killar som hejar på dom :)

kram

2012-06-18 | 23:58:16
Bloggadress: http://emeliebohlin.com
BATT säger:

åh gulligaste ungen!!! :D han ser så busig ut hhahaa!

Svar: haha tack sötnos :) ja han är super busig haha. kram <3
Natalij R

2012-06-20 | 21:11:05
Bloggadress: http://batts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback