26-05-12 16.29

Vakna vid 2 på världens BÄSTA humör.. Ja jag vakna klockan 2 men jag la mig inte innan åtta imorse. Jag skulle ha lagt mig vid klockan tre men var helt inne i den här människan.
Blev att vi prata i telefon i fyra hela timmar.

Skit bra att jag är efterbliven ibland haha. Är det sol här i Helsingborg så är det ju sol i Stockholm.. Ehm we both live in Sweden. Jag vet inte vad som händer med mig. Men kan garantera er om att det INTE finns någon kille där ute som är som den här människan. Han är smart och rolig och jag kommer snart bli vräkt. Skrattar så att det låter enda till Malmö. Han gör mig glad och det bästa med han är.. Att han vet exakt allt om mig och fortfarande har han inte slängt mig. Han accepterar mig som jag är och han tycker mitt förflutna är mer intressant än skrämmande. Han vet att jag betett mig som djävulens avkomma tidigare. Han vet vilka jag varit med, vilka vänner jag svikit och hur, vilka som skadat mig allvarligt och allt det där med min internatskola. Han vet exakt hur jag tänker och inget av det där skrämmer han. Jag var så rädd för att saker skulle förändras mellan oss efter vi hade träffats, men relationen mellan oss har utvecklats till något större och på något sätt bättre. Det här är inte jag. Vad gör jag för något?

You used to be nothing but a text on a screen.. Now u're SO much more than that. Im not telling you it's going to be easy, im telling you it's going to be worth it. When you think you like someone, age, distance, height, weight and salary is just numbers. Ok, im not gona lie. I care about age, height and weight. But got nothing to complain about cus this guy is perfect. Tall, great body and so handsome. And no he's not younger than me.

Switch the word love to like instead.Kommentarer
Jasmin - The dream of being famous! säger:

Vill du läsa en super bra blogg? Då är det min vi snackar om! Min dröm är att bli en känd skådis och äga ett klädmärke större än H&M! Jag bloggar för det mesta om saker jag har sytt, om min dröm och om åsikter och tankar (vill gärna ändra människors syn på folk och världen) så ta en titt på mina kategorier jag syr, mitt mål och åsikter och tankar. Vem vet du kanske gillar den? Fan snackar jag om såklart du kommer gilla den, det är mig vi snackar om! ;)

Fin blogg btw! (Säger vi)

2012-05-27 | 15:23:57
Bloggadress: http://jaasses.webblogg.se/
Tess säger:

Vad har du gjort för kul i helgen? :)

2012-05-27 | 16:30:25
Bloggadress: http://twobodiiesonesoul.blogg.se/
Linda säger:

Fint att du hittat nån som finns där oberoende vad man berättat elr gjort :)

2012-05-27 | 17:11:02
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
Kassy - En tjej med stil säger:

Har du gått på internatskola ... ?

2012-05-27 | 22:54:11
Bloggadress: http://kaassssyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback