30-05-12 14.56

Jag har haft så mycket att göra i skolan och därför har jag inte haft någon tid över till bloggen. Idag har vi självstudier så jag är hemma och skriver om Cancer. Hemsk sjukdom det där.

Har varit jätte trött ett tag nu och inte vanligt trött. Hade ju min behandling förra veckan och som ni vet så lämnar jag blodprov varje gång jag är där. Fick hem ett brev från min sjuksköterska idag där det stog att jag har för lite järn i kroppen. Jag får ju inte ta tabletter överhuvudtaget om det inte är Tramadol eller Panodil så dom har bestämt att jag nu ska få ta järn i droppform. Jag får ju min behandling i dropp.. Det här är bara jobbigt. När något går bra så ska det ena gå dåligt. Men jag tänker fortsätta vara positiv och hoppas på att det här fixar sig snart.

Har fått ett antal kommentarer där folk varit nyfikna och ställt frågor om vänner/ex-vänner. Jag ska förklara det här enkelt för er. Det jag vill att människor ska veta finns alltid i min blogg. Hittar ni inget om just det ni vill veta så har jag valt att inte skriva om det i bloggen och då behöver ni inte fråga. Som ni ser skriver jag inte detaljerat om mitt sociala liv. Visst kan jag skriva vem jag har varit med och vad vi har hittat på men.. Här är ett exempel :

Hade det hänt något mellan mig och min dyrbara Anita så hade jag valt att inte skriva om det i min blogg då vi är två i det hela ni förstår hur jag menar. Jag är en mycket större människa än så. MYCKET.Kommentarer
tereseflinth - fotoblogg säger:

sv; awe men tack så jättemycket! :)

åh gud så bra & höra :)

lite småplugg, data, tve & sova, själv då? :)

2012-05-30 | 16:36:31
Bloggadress: http://teresehh.blogg.se/
Linda säger:

Bra att du är positivt inställd, det blir nog bättre ska du se! :)

2012-05-30 | 18:28:21
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
Angel ♥ säger:

alltid kul att shoppa :D

Vad skönt, jo men här är det fint :)Hoppas du haft en bra dag =)

2012-05-30 | 21:20:27
Bloggadress: http://dinn.blogg.se/
Elin Eriksson säger:

SV: Hihi jag med, fick sommarlov i fredags! Helt okej, sol hela dagen, sjdå? :)

2012-05-30 | 22:17:31
Bloggadress: http://onlybeautiful.blogg.se/
BATTS säger:

du är en sån stark och underbar människa!

2012-05-30 | 22:27:29
Bloggadress: http://batts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback