30-11-2012 00.35

Förstår inte att ni fortfarande besöker den här bloggen trots brist på uppdatering. Uppskattas. Avsluta min dator och psykiatri kurs i slutet utav förra veckan så nu kommer det vara lugnt ett tag. Angående det sista inlägget där det stog att jag skulle på ett viktigt möte. Min framtid hängde på det mötet och just därför var jag super nervös.
 
Jag var uppe på Maria Park där jag skulle träffa enhetschefen i Helsingborg för vård och omsorg. Ja, det var en jobbintervju. Fick jag ett jobb fast jag inte är färdig utbildad än? Ja, det fick jag. Jag var så lycklig efter. Gick ut med ett leende därifrån. Vecka 50 börjar jag mitt arbete på Valltorps Vårdhem. Var där uppe igår och då jag skulle ha ett möte med min nya platschef. Personalen var bra och sen har jag även en barndomsvän som arbetar där. Nästa onsdag ska jag ha medicin deligering och sen ska jag iväg på en snabb kurs så jag kan få mitt lyftlicens då jag inte får använda lyftkranen utan.
 
Allt det här gör mig glad men samtidigt så skrämmer det mig. Jag har alltid haft motgångar. Varför har jag inte det nu? Allt verkar gå som det ska gå och tiden rinner ut väldigt snabbt. Jag hatar att inte veta. Vad händer sen? Vart är jag om 8 månader och hur har jag det? Jag behöver stänga av mig själv ett tag och inte känna något. Det är det enda sättet för mig och inte bli insane.
 

Kommentarer
Linda säger:

Grattis för jobbet! :)
Känner lika med detdär att allt går jättebra just nu och att man nästan väntar på att något hemskt ska hända då det känns att allting kan inte gå så bra som det går...

2012-12-03 | 13:33:35
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
Noelle säger:

Hoppas bara inte du ska sluta blogga. älskar verkligen att läsa din blogg (:

2012-12-11 | 00:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback