08.10-12 12.13

Jag har inget liv mer! Jag driver inte med er.. Börja min APU uppe på Bergaliden någon gång i förra veckan. Hade någon annan fått mina arbetstider så hade de nog inte överlevt så pass länge.. Har dagar där jag börjar 12.45 och slutar 21.15 och sen har jag de dagarna där jag börjar 07.15 och slutar 16.15. Den här veckan är jag bara ledig på onsdagen men veckan därpå är jag ledig i tre hela dagar, ska bli skönt.
 
Igår kväll åkte jag iväg till Rosendal Slott med Anita, Sejla, Claudia och Nelly. Vill man dö ung så låter man Anita köra. Det var hur läskigt som helst och jag höll bokstavligt talat på att kissa ner mig då det var så mörkt och pga alla de historier man hört om de stället. Mina flickor lämna av mig hemma vid halv 12 någon gång.
 
Tittade på Keeping up with the Kardashians, åt, prata med min älskling och sen var det läggdags för mig. Ska upp och fixa till mig lite då mitt pass kör igång om 40 min. Vi har tystnadsplikt på jobbet så kan inte dela med mig utav vad som händer där.. Ni vet vården och deras regler. Vill liksom inte få böta eller hamna i fängelse lol.
 
HAHA, har skrattat åt den här bilden i två dagar. Innan jag och hubby skulle ut i Stockholm.
 
 
 

Kommentarer
Linda säger:

Haha gullig bild! Hoppas allt är bra med dig :*

2012-10-09 | 18:35:20
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback