12-10-12 23.36

Kom hem från jobb för en stund sen. Det var kul och min handledare och mina kollegor är underbara.
Skulle egentligen ha gått ut med flickorna men i och med att jag börjar jobbar 06.45 imorgon blir det att jag stannar hemma. Slutar vid tre och sen har jag en hemtenta att göra. Skit kul dag.
 
Svin kallt ute! Promenera hem i mörkret och mina tankar satte igång. Jag känner mig som ett gående tomt skal här nere. Jag känner mig så himla ensam fast än att jag är omringad utav så många fina människor. Något hos mig saknas.. Och det är han. Det finns dagar då jag bara vill slänga på mig mina ytterkläder och bara gå iväg till han. Men det är inte lätt.
 
Hans stora bruna ögon, hans sätt att förklara saker på och det med att han alltid får mig till att skratta. Och hans mega stora armar ofc. Nej, men att bara veta att vi befinner oss i samma rum hade varit bra för mig. Det roliga är att jag aldrig hade skrivit det här för någon månad sen. Men något hände påvägen, ingen vet vad. Han kan exakt alla mina fel och han är den enda som har makten till att peka ut dom och få mig till att rätta dom.. Han gör mig bra. Jag tänker inte förneka att allt det här egentligen skrämmer mig men en del av mig vill va kvar. En del av mig är mycket och känner man mig bra så är den här informationen chockerande.
 
Jag bryr mig inte om vad andra tror på men jag tror på Gud. Jag tror att han har en plan för vartenda människa på den här jorden. Det finns alltid ett hinder påvägen till det här målet. Han satte oss på exakt samma klubb för två år sen.. Varför såg jag just han? Men måste ge Gud cred, bra lockbete. Idag kämpar vi oss upp och ner.. Så avståndet är hindret. Ni förstår vad jag menar. Nu undrar jag om mitt mål är han eller bara Stockholm. Jag menar absolut inte att jag tänker flytta dit för han. Det var planerat långt innan. Men är det han som är planen eller är planen att han skulle ändra och göra mig redo för det som sen ska komma?
 
Idag innan jobb.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback