02-09-12 04.57

Oj någon verkade störa sig på att jag alltid skriver att jag ''mår sådär''. Bara för att jag väljer att skriva ''sådär'' så behöver det inte betyda att jag inte mår bra. Jag kan va trött, oroad över något eller så mår jag helt enkelt bara ok. Vilken människa kan påstå att de mår super BRA 24/7? Man mår oftast ok tills det kommer något att må bra av. Kan ge dig ett exempel här ifall du är lite slow.
Jag mår endast super bra när jag har något super bra att må över. Men det betyder inte att jag går runt och är ledsen under mina vanliga vardagar, utan jag mår helt ok. Get it?
 
Så ja. Just nu mår jag super bra haha. Var och hälsa på min moster som idag kom hem från sin libanon semester. Min mormor hade skickat med en jätte fin pyjamas, libanesisk chips och ett cigarett paket. De här cigaretterna finns inte i Sverige, rökte dom när jag bodde där. Problemet är att jag försöker att låta bli att röka och det har hållt ett tag nu. Vet, skit stolt. Pratade precis med han. Måste ha mitt godnatt samtal liksom. Nu ska jag sova.
 
Min mosters son Adam, skit söt. Han liknar mini Tarzan med sitt hår.
 
 
 
 

Kommentarer
Linda säger:

Håller med om detdär med hur man mår beror helt på dagen och om något speciellt har hänt/kmr att hända :3

Sv: Hej! Det är riktigt bra med mig :) Du verkar ha det riktigt bra just nu iaf! :)
Kram

2012-09-02 | 21:48:30
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback