03-09-12 11.41

Igår höll jag mig hemma då jag plugga psykologi. Städa, duscha och sen la jag mig i soffan för att titta på Real Madrid - Granada matchen. Då jag numera skriver för Real Madrid Sverige så kommer jag inte uppdatera så detaljerat om fotboll i min egen blogg. För att komma till RMs blogg tryck HÄR.
 
När matchen var slut så satte jag igång en film. The Lucky One med Zac Efron och Taylor Schilling. Filmen var.. Helt ok. Förväntade mig att den skulle vara mycket bättre än vad den var/är. Allt i filmen hände på en och samma plats och ja den var bara inte så jätte bra.
 
Vid ett tiden la jag mig i sängen för att försöka sova. Har lagt mig vid 4-5 de senaste veckorna så hade sjukt svårt för att somna. Gick upp minst fem gånger under natten. Vi får hoppas på att det går bättre idag då.
 
Väntar fortfarande på min bok som CDON ska skicka. Vart fan är den? Nu ska jag upp och göra v mig och sen blir det jobb vid tre. Slutar vid nio och sen blir det att en barndomsvän kommer förbi då hon har en super hjärna och jag behöver låna den för att avsluta min uppsats. Skriver nog mer inatt.
 


Kommentarer
Linda säger:

Snyggis!

2012-09-03 | 17:32:01
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
Medina säger:

JÄTTE SNYGGT linne :) va köpte du de ? Big love to ya <3

2012-09-03 | 18:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback