04-09-12 13.46

Jag mår suveränt och jag hoppas på att ni mår lika bra. Vem det nu än är som läser det här. Jag var för trött för att skriva här igår. Jobbade till nio och sedan promenera jag hem då jag hade en uppsats att jobba på. Jag är fortfarande inte helt klar.. Efter det tog jag en dusch och sen la jag mig i soffan och vänta på hans samtal.
 
Vi hade en del att prata om. Det finns inte något som är jobbigare än distans. När man är för långt bort från något man egentligen vill ha hur nära som helst. Det som skrämmer mig är hur mycket man egentligen kan sakna en person. Jag vill bara att dagarna ska gå snabbt och att kvällen/natten ska komma cus talking to him is my favorite part of my day. Hade vi inte haft ett starkt psyke så vet jag inte vart vi hade stått idag. Eller det är nog han som har ett starkt psyke då jag alltid varit svag när det kommer till sånt. Jag hade redan spårat ut om jag hade varit med någon annan och det kan hela Helsingborg intyga. Men det är något med han. Han är stabil och han stabiliserar mig. 2 år är inte lite. Men vi klarar det och det här är snart över. Allt är bra, vi är bra.
 
Till Medina som fråga vart min blus är köpt : Den handla jag på H&M/Stockholm i maj någon gång. Vet inte om den finns här.
 
Nu ska jag ta något att äta och sen blir det jobb till nio.
 
 

Kommentarer
Linda säger:

Sv: Hihi, tack! Men du är snyggare :*
Kram

2012-09-05 | 16:44:41
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
Johana Duggin säger:

snygging!

med mig är det toppen är i dalarna för tillfället hos mormor och tar körkortet :D själv då?

2012-09-08 | 11:05:58
Bloggadress: http://duggin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback