08-09-12 15.30

Jag har tidigare fått ett antal frågor som jag fortfarande inte gett er svar på. Hur jag sminkar mig och hur jag får till mina ''naturliga lockar''. Jag vet inte hur jag ge er svar. Har aldrig videobloggat tidigare och det känns lite töntigt. Får kanske ge med mig och spela in en sminkvideo senare? Det kommer bilder på hur jag lockar mitt hår men det kommer jag inte ta idag.
 
Igår blev det att jag jobba från 11-5, helt ok dag. Var hur trött som helst så jag la mig när jag kom hem. Hade världens hemskaste dröm. Min mamma blev skjuten och jag grät så att det gjorde ont på riktigt. Jag driver inte med er nu.. Vakna upp helt förstörd och skakig. Hemskt. Min mamma är mitt allt fast det vet ni redan.
 
Drack med ett par vänner mot kvällen och var inte hemma innan fyra på natten. Trevligt var det. Hoppa in i duschen och sedan dök jag ner i min stora säng för att sova.. Eller så trodde jag. Han ringde mig vid halv 7 på morgonen för att prata. Halv sju! Var hur trött som helst men endå prata vi ett bra tag. Något kul:
 
A: Vem fan skriver till en vid halv 7 på morgonen? Driver dom eller.
Me: Ehm, boi why u complaining on others.. U just called n woke me up!
 
Jag sa inte det där till han. Mer en eftertanke lol. Fast jag klagar inte. Jag vill att han ska ringa. Han är den enda som faktiskt får ringa mig så sent.. Hade det varit någon annan så hade jag dödat dom.
 

Kommentarer
ellinor. säger:

sv; Var fett underbart :D
med mig är det upp och ner. allt för mycket i skolan. men är ju fortfarande sol ut, så det är ju fett positivt :D. hur är det med dig? :)

2012-09-12 | 07:35:49
Bloggadress: http://ellinorsjoberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback