28-09-12 00.20

De här dagarna har jag haft fullt upp med mig själv där av den dåliga uppdateringen. Jag är ett steg mörkare i håret och jag har fixat mina naglar, solat, fixat mina ögonbryn, shoppat, stor städat och tvättat, pluggat och jag packa precis klart. Mitt tåg mot Stockholm går vid 09.25 och jag måste upp vid 6. Har ett antal timmar på mig att sova..
 
Först tänkte jag trycka i mig min cocktail som jag handla tidigare på Pistachia. Avokado och jordgubbar n sum other good shit. Sprang egentligen in för att handla med mig en påse godis med hans favoriter och jo det finns godis i Stockholm lol. Men hans favoriter är lite svårare att få tag i där uppe. Jag är snäll, har sagt det innan.
 
Jag kommer att uppdatera från Stockholm då datan ska in i väskan på morgonen. Ska bo på Nordic Light och det är nästan världens finaste. Enligt mig då. Jag är kär i rummen förstår ni och vi förtjänar det bästa. Kommer ta en massa bilder. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas somna. Jag har världens klump i magen. Jag hatar det. Det här händer alltid ett par dagar innan, vare sig det är att jag ska dit eller han ner. Nej nu ska jag äta.
 
 
 

Kommentarer
Linda säger:

Hoppas du har det kul i Stockholm :)

2012-09-29 | 17:08:05
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se
medina säger:

hoppas du har de BÄST i Sthlm :) <3 big love to you

2012-10-01 | 19:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback