26-04-13 17.50

Som ni ser så har jag nu en ny design på sidan. Grunderna är klara men det finns fortfarande lite jobb som måste göras. Några utav kategorierna kommer att försvinna och nya kommer sättas in, länkar ska upp samt att information om mig själv kommer att finnas uppe på den högra sidan utav bloggan för de nya som klickar sig in här. Jag är rätt så nöjd med själva designen och den ger mig en lugn och härlig sommar känsla. Jag har varit dålig på att uppdatera men nu när bloggen är förnyad så blir det nog en hel del inlägg som kommer upp. 
 
Det är fredag och jag är super lat. Blir att jag inte lagar mat utan handlar hem något färdigt istället. Vill inte äta ensam så tänkte ha mamma som sällskap. Någon bra film efter eller så. Idag är det min ''egen dag''. Egen dag är när jag endast fokuserarmig själv. Sola och träna sen då? Visst. 
 
Bilder som tilltalar. Har själv skapat det här collaget och vill ha den som tavla. 
 

Your attitude is like a box of crayons that color your world. Constantly color your picture gray, and your picture will always be bleak. Try adding some bright colors to the picture by including humor, and your picture begins to lighten up. - Allen Klein


Kommentarer
Linda säger:

Den nya designen är väldigt fin! :)

2013-04-29 | 09:56:05
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback