29-04-13 13.39

Glad över att ni läsare är tillbaka. Gick igenom mitt kommentarsfält och la märket till att de flesta kommentarerna faktiskt kommer ifrån människor som varit med sedan två år tillbaka. Blir varm om hjärtat. Gick upp vid elva, åt frukost och sen blev det en dusch för min del. Börjar jobba vid halv fyra idag och slutar runt halv nio tiden. Hur sköna tider som helst. Under helgen så blev det inte någon uppdatering då jag var med min björn. Kan berätta mer om helgen ikväll någon gång.Pratade precis med min pingla Anita och under samtalet så påpekade hon att textfärgen för inlägg här på min blogg är en aning för ljus och man får anstränga sig för att se vad som står. Kommer ändra på det sen med.
 
Fick lära mig något nytt utav min gamla bildlärare (från Slottvångskolan). Ja, vi har kontakt än idag och det är en människa som jag beundrar väldigt mycket. Han är grym på att rita och han är så duktig när det kommer till bilder osv. Han berättade lite om hur man skapar sin egna lilla hemmastudio i hemmet. Det är billigt och enkelt! När jag skriver ''lilla'' så är det för att ''studion'' är liten och gjord för att ta bilder på saker och inte människor. Byggde upp en test studio tidigare bara för att testa mig fram men kommer bli att den görs om senare när jag har tid. Här kommer en bild som jag tog tidigare och jag är nöjd men det kan bli bättre.
 
Vill ni ha en riktigt bra sminkborttagare så är det L´oréals Eye and Lip make-up remover som ni ska köra på. Den är gjord för att ta bort det svåraste sminket. Waterproof mascara and all that. Får bort allt i ett svep och jag är hur nöjd som helst med den. Flaskan innehåller olja men dock är den non-greasy och det är super. Ni kan hitta den på Kicks och där kostar den en ca 90 kr.
125 ml flaska och jag garantear att den håller länge.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback