06.02.13 15.08

Fyllde 22 år igår. Helt ok. Har praktik genom skolan just nu så det är det jag sysslat med dessa här dagarna. Var uppe på Väla i söndags och shoppa lite. Jag var inne i vartenda affär för att finna ett par snygga tröjor men fann inte något sådant. Åkte i alla fall hem med ett par skit porriga skinbyxor, ett par nya vardags skor, smink, underkläder och sen handla jag även med lite produkter till hud och kropp.
 
Som jag nämnde i förra inlägget.. På fredag åker jag iväg till Stockholm. Äntligen. Ska vara med min baby från fredag till söndag och sen ska jag åter igen åka tillbaka hit. Helsingborg, alltså. Kommer även träffa min bästa vän Pretty när jag är där. Det här kommer nog ske fredag kväll. Varit lite hängig idag. Har inte fått min behandling på snart 2 månader, jag är trött samt sjukt nervig av mig. Kommer att få den runt den 18 och det är en bit dit. Allt irriterar mig och jag har svårt för att koncentrera mig. 
 
Köpte hem brazilian hair igår. Har använt indiskt under alla andra år och vill testa på något nytt. Ska sitta och sy in klämmor då jag inte vill använda mig utav vax elle lim. Det sliter på håret bara. Kanska kan visa det sen.
 
Concealer från Max Factor (Mastertouch 309), Fit Me 250 från Maybelline, Flex tip eyeliner 80 från Isadora, en eye shadow (65) box från Isadora, en ny smokey brush och en kajal penna från L'oréal. 
 
Ett par snygga byxor från kollektionen ''soaked in luxury'' och ett par skor från Scorett.
En box från body shop med mina favorit produkter från dem och sen en Eco Olive care bag.
 
 

Kommentarer
Linda säger:

Grattis i efterskott!

2013-02-07 | 20:12:06
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback