09-07-13 01.09

Uppdateringen har inte varit så dålig idag. Tänker vara ärlig nog att berätta för er att vissa utav mina dag-inlägg oftast är timmställda. Det här är då musik eller modeinlägg då jag publicerar mina vardagsinlägg direkt. Jag vill hålla min blogg vid liv och då arbete och fritid oftast kommer i vägen så får det vara såhär.
 
Var på gymmet tidigare idag och sen blev det att jag träffa upp min vän Kamal då det var super fint väder. Skulle ha åkt ut till Sejla en stund men det får bli en annan dag. Vi åkte runt med hans moped och bara njöt. Jag älskar fart. Sätt mig på en moped/motorcykel och kör runt med mig i en hel dag och jag klagar inte. Blev att jag även fick träffa Kamals flickvän Cecilia. Vi drack kaffe och diskutera mitt insektsbett. Trevlig tjej det där.
 
Kom precis ut ur duschen och nu ska jag hoppa ner i sängen då jag börjar jobba 0645 imorgon. Ville titta på True Blood men icke! Stackars mig. 
 
Maria (du som lämnat en kommentar hos mig) tack för tipset! Innehåller den krämen möjligtvis olivolja? Hade gärna velat ha namnet på den. Fick med mig en kortisonsalva till de inflammerade nagelbanden så den delen löste sig.
 

Kommentarer
Maria säger:

Hej igen. Kan inte komma ihåg namnet på den, det är ACO eller apotekets egna, men iaf stor handkrämsburk med pump. Finns på apoteket och brukar oftast vara framskyltad. Hoppas din läkare sa till dig att hydrokortison salvor INTE är bra i solen, bästa salvan, hade sån överallt förut (hehe krämberoende) så på semesterna fick jag stoooora pigmentfläckar pga den :( skit fult

2013-07-09 | 11:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback