03-06-13 02.28

The perks of being a wallflower.. Vilken mäktig film! Det är en dramatisk kärleksfilm och den har ett så fint budskap. Inte så populär kille faller för en inte så populär tjej. Hon har inte ett så bra rykte när det kommer till killar och hon ser oftast de som är dåliga för henne som bra. Den icke populära killen undrar såklart varför. Varför hamnar denna fina tjej i helt fel förhållanden? Jo, vissa människor accepterar den kärleken som de tror att de är värda. Bra budskap och bra film.

Emma Watson har en utav huvudrollerna i denna film och hon är magisk. Hon sken igenom Harry Potter filmerna som liten och man såg redan då att hon skulle slå igenom stort. Hon finns definitivt bland mina favoriter. Dakota Fanning, Nicole Kidman, Leonardo Dicaprio, Denzel Washington, Adam Sandler, Samuel L Jackson, Betty White, Sandra Bullock, Reese Witherspoon, Terrence Howard, Will Smith, Amanda Seyfried och sen så dör jag för filmen Girl with a pearl earring där Scarlett Johansson har huvudrollen och hon hamnar med på min lista. Jag älskar filmer och jag missar aldrig Oscars galan, men sen tittar jag även för att jag vill se vad de bär på röda mattan. Oftast fantastiska kläder. Vill alltid ha allt som damerna bär.

 


Kommentarer
Anonym säger:

HEj, jag läste långt bak i din blogg att du är kristen o din mamma muslim, hur kmr det sig ? Konverterade du yill kristendomen eller konverterade din mamma? Eller är din pappa kristen

2013-06-03 | 09:13:57
Linda säger:

Den filmen är så fin och bra!

2013-06-03 | 20:50:43
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback