08-06-13 23.48

Älskar att ni börjat med att ställa frågor. Det ger mig lusten till att skriva mer. Ni förstår nog varför ni inte alltid får svar på era frågor. Jag hänger ut mitt liv på nätet inför så många åskådare.. Att jag väljer att hålla vissa saker borta från bloggen är en självklarhet. Ni hade gjort detsamma.
 
MariaVar hittar du alla filmer? Jag hittar aldrig bra filmer om de inte är inspelade via cam o då är kvaliteten dålig :( .. grattis till examen förresten =) ..
 
Tack Maria. Vi tjejer brukar vara väldigt otekniska och de flesta av oss är inte insatta i det här. Det tog mig ett tag innan jag förstod vad cam, ts, xvid osv egentligen stod för. Undvik de två först nämnda så får du garanterat sevärda filmer. Filmdatabasen IMDb visar alltid kommande och släppta filmer och det är en sida som jag brukar kika in på rätt så ofta. Vill jag hitta en ny film som inte finns här än så brukar jag gå in på The Pirate Bay då de är störst inom det som de nu sysslar med. 7 utav 10 gånger brukar filmen jag söker finnas där. De är bra. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback