09-06-13 07.36

La mig tidigt och gick upp tidigt. Sitter här och smuttar på mitt arabiska kaffe som jag höll på att välta för en liten stund sen. Kom att tänka på att jag är världens klumpigaste person. Ni kommer aldrig riktigt förstå hur klumpig jag är om det inte är så att ni tillhör mitt umgänge. Hur kan världens minsta person vara super klumpig? Någon som total ignorerar min klumpighet är han. Jag vet inte hur många gånger jag gjort bort mig inför den här killen. Det är omöjligt att räkna. Jag minns i alla fall de här stunderna:

  •  Första gången vi sågs så hade jag glömt ta bort prislappen från tröjan jag bar. Komiskt nog så var det han som upptäckte det när han skulle krama om mig.
  • Samma natt så var vi på väg till en Libanesisk restaurang då han var hungrig. Jag fäster mitt löshår med clips och självklart skulle vi hitta en utav mina remsor liggandes på Stockholms gator på väg hem igen. Han bara ''är det inte ditt hår'' och man bara typ ''ehm''..  
  • Vi var inne och åt lunch på Sturegallerian och självklart skulle jag välta ut min espresso kopp över hans hand.
  • Jag uttalar saker fel, jag tror att jag har rätt om vissa saker som jag inte har rätt om, jag slår alltid ner mina bestick inne på resturanger, jag slår mig väldigt ofta och jag säger fel saker vid fel tillfällen. 

Det där är bara lite utav det jag kommer ihåg. Sen att den här killen fortfarande tycker att jag är perfekt.. Min.

 

Kommentarer
Diana säger:

Hej de va ja som ställde frågan om religonen , ville bara påminna dig haha .

2013-06-09 | 11:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback