13-06-13 01.36

Börjar bli väldigt rastlös då jag fått väldigt få timmar på jobb. Vill inte söka något här nere då det inte är lönt för just mig att göra det. Varför? Det får ni fortsätta undra ett tag till. Till den som fråga: Nej, jag ska inte till Libanon under sommaren då jag har en del att fixa här i Sverige. Ska försöka åka ner dit med honom i augusti. Hade varit as nice. Det är liksom fortfarande varmt men nackdelen är att man inte kan bada då det är manet säsong där nere.

Älskade Jounieh. Jag tror att det är min favorit stad i hela Libanon. Beirut är med väldigt fint och det hamnar på nummer två. Är man i närheten utav Jounieh så måste man besöka Casino du Liban och Restaurant Manuella samt åka linbana upp för bergen och sedan ta sig upp till den stora Maria Kyrkan som reser sig över staden. Det är underbart. Hänger man bara i Beirut så kan man sätta sig på ett utav Down Towns många caféer och mysa eller bara promenera igenom och sätta sig vid klockan. Club White, Sky Bar, Beiroof och Saint Georges Yacht Club måste besökas. Det här är topp 4 barer/klubbar som finns i den staden. Finns en liten ort som heter Rmeileh och dit kan man åka med bil på fem minuter. Laguava Resort borde vara destinationen. Himmelriket.

Man kan ta taxi som endast tar en timme ner till Tyr ifrån Beirut och där ska man ta in på Rest House Hotell om man vill ha kul. Hotellet har en väldigt stor privat strand med staket på baksidan. Hit kommer olika stora DJ:s som David Guetta och spelar. Musik, fyra ute barer, affärer och en as bra pool finns samt en stor restaurang. Ni förstår säkert hur stort det här hotellet är nu. Man kan promenera på Kornisch mot kvällen där grillad majs och annat säljs i stånd vid sidan om vägarna. Det är en gata som ligger intill hotellet. Det tar endast fem minuter om ens det att ta sig in till stan i Tyr ifrån Rest House. I stan finns det jätte många klädaffärer, sko affärer och resturanger. Det är alltid liv där. På utkanten ligger Feniciernas gamla tempel vilket Tyr är känt för och där kan man gå in och titta för en liten summa. Finns en hel del att göra i Libanon förstår ni.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback