15-06-13 05.39

Var bjuden på Steffis bday/student/avskedsfest så åkte dit med Anita vid elva. Det var så roligt och jag fick träffa på en massa människor som jag inte sätt på as längeEffie, Tracy, Mery och Antte. Fyra människor som jag är väldigt glad för. Blev hemkörd för ett tag sen och mina fötter gör ont. As kul. Vill man va fin så får man lida pin, som de säger.

Han ringde för en stund sen och jag tänkte strax lägga mig men först.. Vet ni hur det känns att känna sig välsignad? Jag tror att jag gör det. Jag har världens finaste kille i mitt liv och han påminner mig dagligen om vad som är viktigast för mig. Det behöver inte alltid vara medvetet. Men han gör det. Han är viktig för mig, Han gör allt annat runt om mig så obetydligt och litet. Han vet alltid exakt vad han säga och han löser oftast mina problem. Hans råd är så värdefulla för mig. Det här är min bästa vän.

 Har en del bilder från Steffies all-in-one party men jag orkar inte ladda upp alla klockan halv sex på morgonen. Kan ladda upp en på mig och Antte ifrån festen och resten kommer ligga uppe imorgon. Vi hade en lampa i ansiktet på oss så antagligen fick vi gula ögon eller så ljusna bilderna upp. Ni får nöja er. De flesta är utspridda bland festmänniskornas telefoner och jag får försöka få tag i dem. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback