18-03-13 04-13

Jag har så mycket på min tallrik just nu att jag inte riktigt vet vad jag ska fokusera på först. Borde egentligen sova då jag måste upp vid nio imorgon. Ska iväg till sjukhuset vid elva då jag ska träffa min läkare för att diskutera min fortsatta behandling. Kan bli att jag får byta för femte gången. Jag håller tummarna på att den nya kommer fungera bättre än den jag har haft nu. Efter det ska jag iväg till skolan för att närvara på en föreläsning och sen har jag fyra uppsatser att skriva klart den här veckan. Vid 3 måste jag vara tillbaka i stan då en vän behöver mig. Efter det kommer det bli att jag går iväg till gymmet och sen hem. Stress-dag imorgon alltså. 
 
Ska närvara på en rättegång om två månader. Jag kan inte sluta tänka på det då jag har blandade känslor inför det hela. Vad det handlar om kommer jag inte gå in på här men det är lite utav vad jag har på den här tallriken just nu. Något annat som jag har på är han. Yumie, haha. Nej men. Han är min bästa vän och jag vill ha han där. Jag är taskig, negativ, dramatisk, kan vara feg ibland, säger/gör saker utan att tänkta mig för innan och jag är jag. Jag kan mina egna brister ser ni och han kan dem bättre än mig. Han är inte rädd.
Men jag tycker om det.
 
Nu måste jag sova så att jag kommer upp imorgon. Kan hända att jag skriver imorgon igen. Valde att lägga upp en bild på Khloe och Lamar för att jag är kär i dem. De har världens finaste relation till varandra. Hon tar hand om honom och hon finns där för honom. Hon tror på honom och han gör allt för att hon ska vara glad. Han är hennes husfriend. Husband och friend för er som inte förstod. Han är hennes bästa vän och tvärtom.
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback