10-05-13 12.18

Igår så spendera jag dagen med min mamma och min moster. Hennes son är så söt! Tidigare har jag avskytt barn då de är högljuda, stökiga och oftast smutsiga. Jag har inte varit den tjejen som bara ''AWWW, babyfever''. Tyvärr så ser inte fallet ut så idag. Nej jag har inte babyfever men jag har börjat gilla dem lite mer och en dag vill jag ha mina egna. Med mina egna menar jag inte ett fotbolls lag utan två till tre stycken. 
 
Min mosters son blir två år till hösten och sen han lärde sig att gå så har jag varit hans absoluta favorit. Är de hemma hos oss så ser hon inte sin son på ett par timmar. Han är där jag är. Sitter jag vid datorn så står han vid mig i minuter och stirrar tills jag plockar upp honom och han får sitta i knät, ska jag in på toaletten så sitter han utanför dörren tills jag är klar och ska jag ut medan han är här så måsta jag ta med honom för annars får de andra ett helvete efter att jag gått. Sist jag gick så hade han inte slutat gråta. Igår så sa han ''mimi bibi'' hela tiden men jag är inte expert på barnspråk men tydligen så skulle han säga ''mimo habibi''. För er som inte vet så kallas jag inte vid mitt namn utav någon i familjen. Mitt smeknamn har varit Mimo sen jag föddes. Varför eller vad det betyder vet ingen. De roliga är att mina dagis lärare samt gamla förskollärare fortfarande använder sig utav mitt smeknamn om jag stöter på dem ute. 
 
Ska iväg på jobb strax. Ett till nio idag, halv åtta på morgonen till nio på kvällen imorgon och halv åtta till halv fyra på söndag. Sen är man ledig måndag och tisdag. Det låter inte kul jag vet. Får uppdatera mer när jag är hemma sen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback