13-05-16 00.56

Det är två veckor kvar tills jag tar min sköterskeexamen. I fu****g did it! Hade ett möte på skolan tidigare idag då jag ville se mina betyg. Jag ligger inte under B i alla kurser och jag har aldrig varit stoltare över mig själv. Det hände en del saker igår men allt gick mycket bättre än förväntat. Anita stod vid min sida från elva till nästan fem. Lämnade jobb och allt. Vilken vän va? Hon är en ängel.  

Sitter här och små ler. Hitta en kille som anser att det är hans ansvar att göra dig glad vartenda dag. En kille som ringer upp dig mitt under sitt FIFA spel bara för att prata med dig. En kille som får dig att känna dig som den vackraste tjejen på jorden. En bästa vän. Vi har pratat lite från och till idag och efter varje samtal så växer min saknad för honom. Visst har inte vägen varit enkel men vi har kommit så långt. ''God gives his hardest battles to his strongest soldiers'', det stämmer bra. Det ligger något bakom det hela och idag är jag nästan säker på att det fanns planer på att vi skulle se varandra för tre år sen. Det här är världens finaste människa.  

Ska sova strax då jag jobbar från sju till ett imorgon. Jag orkar inte gå upp vid fem men nu måste jag det. Synd om mig fast efter tisdag nästa vecka så blir mina arbetstider lättare

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback