gårdagens hemlighet .

Ja vad gjorde jag igår ? Jo .. Mabinty skulle ju flytta till stockholm och lämna oss . Är glad för hennes skull eftersom att hon ska plugga vidare där , men ledsen för min egen skull då jag inte har henne så nära mer . Jag kan tex inte bara lyfta på luren och be henne komma ut så att vi kan ta en promenad .. Jag kan inte tvinga hem henne till mig för att se film eller för att skvallra . Så klart har jag kvar Oumie , Pretty & Migena . Men alla är spec. på sitt eget sätt och just därför saknar jag Mabinty så jävla mycket , mina tjejer har olika egenskaper , alla är olika på sitt sätt . Men en sak har dom alla gemensamt och det är att dom är dom bästa vännerna som existerar .

Igår slängde Pretty ihop en avskeds middag till Mabinty hemma hos sig , men det visste dock inte Mabinty föräns hon kom dit , och hon visste inte att vi andra va där . Det var nog det som va så kul . Hon trodde att hon inte skulle få träffa oss alla innan hon åkte , men det fick hon och här kan ni få se hennes min hahah .

Kiss 'n Hug .


Kommentarer
mabbe säger:

HAHAHAHHAHA feeett synd att du la in videon, jag e helt svettig ju haha..men blev verkligen överglad för de ni gjorde asså! so sweeet!

2009-11-23 | 02:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback