crack!

Hallåe gott folk! Jag mår inte alls bra, ööööööh! Jag sitter här med hög feber, hosta och muskelvärk. Ena stunden är jag skit varm och andra så fryser jag, jätte kul jag vet :) Just nu blir det spagetti carbonara för mig + filmen '' Dear John '' med Channing Tatum och Amanda Seyfried, genren är drama/romantik och regissören till denna  film har även gjort '' The Notebook '' så as bra måste den ju va ! Tryck här för att läsa mer om filmen . Nu ska jag äta mig tjock och gråta till filmen.


katt!

Ser att en massa nya komentarer har trillat in (igen).. Men har fortfarande inte så mycket tid över, tar nog tag i det imorgon! Igår blev det massa mys (v) och idag har jag kört en stund med min pappa han är inte normal alltså HAHA.

Jag ; Pappa, jag måste stanna där är fan en katt.
Pappa ; Men bara kör för helvete stanna inte !!

Alltså ?! HAHAH. Men nu kommer en vän strax över ska bli gott med lite vatten-pipa och te så får vi se vad mer dagen har att erbjuda. Just det teorin .. BLÄÄ!

fisheye !


Justin Baby !

Heey .. Sitter här och lyssnar på Sean Kingston ft Justin Bieber - Eenie Meenie, endå något ! Men nu ska jag sätta igång och plugga lite teori, jävla skit det vill liksom inte sätta sig . Svarar nog på komentarer lite senare då jag inte har tid just nu.

(v)


Beenie man - Street life

Har varit så jävla upptagen idag. Jag och Oumie lekte tills 4 på natten sen så la vi oss och somna gott, vakna vid 11 pga att vi hade lite och fixa i stan. Papper skulle lämnas in, hårfärg skulle inhandlas och massa annat. Ni får njuta av den här låten så länge tills jag har mer tid och ge .


fish eyes .

Och min hemliga besökare är så klart ingen annan än Oumie, tjejen nästan bor här kan man säga? Min lilla neger flicka. Hon sitter här och flinar lilla monkey loss ! Den jäveln ..


PRONTO!

Zuup (; kom hem för en stund sedan efter en tradig dag i körskolan, men snart snart! Har inte ätit ett skit på hela dagen men nu är jag så jävla hungrig och min mamma har faktist lagat afrikansk mat så jag ska hoppa in i duschen och sen sätta mig ner och kränga, inväntar även besök utav .. You'll se .


mami (v)

Nu ska jag duscha och göra v. mig sen rör jag mig mot Lantz traffikskola ( varför säger jag inte än! ). Som ni vet så överaskar jag hela tiden, typiskt Natalij. Men här har ni en bild på min tatuering, den är inte för stor men inte för liten heller. Enda bra bilden jag faktist fick till, som ni ser så finns det en halv ving-topp i slutet av '' sight '' det är faktist en fjäril som jag gjorde när jag var nere i Libanon ( ca 13 år då ) och den ska fixas till lite snart.



best damn girl!

Haha nu gick jag upp sent igen. Fitta vad jag stör mig på det, man missar ju halva dagen! But its chill chill chill .. Nu ska jag gå och hälla upp lite kaffe sen hoppa in i duschen. Ny vaken och naturlig, har man en snygg morsa så har man det . Fast dock är jag inte lik någon alls i min familj, det konstiga är att mina gröna ögon kommer från min pappas farfar .. Sjukt va?




Nameless?

Hej.. Som ni ser så ser bloggen lite anorlunda ut (: men anorlunda är faktist bra ! Nu tänker jag inte göra vissa förvirrade men mitt riktiga namn ( eller ex-namn ), det namnet stavades så här '' Natali '' och uttalas Natali med ett kort I . Som liten så hata jag det, tyckte att det lät så jävla fult så jag börja skriva mitt namn så här '' Natalij '' så -lij skulle höras i slutet ( J;et utalas i slutet ) . Nu har jag fått det fixat! Äntligen liksom.. Nu är jag nöjd med mina namn och folk behöver inte uttala det fel. Jag har även tatuerat mig tänkte lägga upp en bild på det imorgon för nu ska jag kränga mat och titta på '' Supernatural'' .


ehm NATT!

HAHA, jag kan inte sova! BLÄÄÄ .. Sitter uppe och dricker nypon soppa, mums på det. I högtalarna spelas Akons nya låt '' Akon - Silver and Gold '' , den är faktist as bra. Just det, igår så köpte jag mig själv ett par nya Converse skor fast i skin sen fick jag springa till tåget mot Landskrona där Oumie skulle möta upp mig.

Mmm vad gott, igår åt vi bakad potatis med kyckling röra på Maddes och vi skratta en hel del som alltid, förvånar mig inte om folk tror att vi tagit något . Efter det så gick vi hem till Oumie där jag skulle övernatta, galet gick det HAHA !

Bilden är inte så klar haha, höll på och fixa strumpebyxorna.



Oumies sexiga häx bild, mh svart jag älskar dig! ( nä nu dog jag! )

Bilden är för het för att visas .


hej sol!


Ja livet vänder, just nu går jag mot en underbar riktning. God morgon förresten haha ! Är sjukt nöjd med mitt liv och så jävla nöjd med mig själv så det inte är sant . Jag är påväg till att fullborda min barndomsdröm, kul va ?
Men nu till något annat, jag tatuerar mig nästa torsdag. Alltså en vecka kvar sjukt vad tiden har gått snabbt.
Men nu ska jag upp göra mig i ordning och allt det där. Har även tänkt svara på komentarer men hinner inte.

Ja Oumie väntar ju på mig så snart hoppar jag på bussen så jag kan ta mig till min svarting .


Göödnighten ?

Är så jävla dålig på att uppdatera. Måste fan hålla bloggen vid liv liksom .. Varför sover jag inte ?! Jag kan inte somna fitthelvete , så jävla jobbigt. Måste upp tidigt då jag ska iväg och äta lunch med Oumie hahah .. Men naaaje nu hitta jag en underbar låt och somna till, alltså Maxwell's röst skär i hjärtat på mig. Massa bilder och annat imorgon!


black is the new '' it ''

Jag älskar min barndoms kompis Oumie, hon är svart. Hon kallar mig ofta rasist * dör av flabb * . Skrattar inte lika mycket med någon annan som jag gör med den här sly*an, vi är bäst tillsammans. Och här kommer ett litet skämt vet att hon kommer skratta .

Satt och kolla igenom msn's nyheter och då fick jag fram detta ..

Läs rubriken där nere och kolla på bilden ! HAHAHA ..