just a heartbeat away.


uh Des goin crazy.

Whats up? JOE hos mig händer det inte så mycket sitter fortfarande uppe och dricker lite kaffe. Kom hem från sjukhuset igår, blev liksom inlagd. AS KUL! Nu ska jag titta på någon bra film och äta mig fet sen sover jag som en h*ra.

lever den?

Klockan är halv 8 och jag är fortfarande uppe, bloggen har varit död. Sorry.. Finns så mycket att skriva men endå inte om ni förstår vad jag menar. Ser att jag haft en hel del besökare fast jag inte uppdaterat det gör mig lite lite gladare faktist. Jag är en mycket känslokall och ond människa, jag tycker bara om mig själv och ingen annan, något hände påvägen (: ingen aning vad.. Men något stal det goda i mig. Nu ska jag försöka blunda i någon timme för snart ska jag till sjukhuset och få ner slangar i halsen enda ner till magsäcken ? Skit mysigt, längtar sååå!
Tackar för mig.my goal ..

I cant sleep, I am not even tired! My goal is to finish all (8) this magazines before i fall asleep (;
* vet dock inte om ni kan få tag i dom här i Sverige, dessa kommer från usa *
Night ! (v)

'' my favorite .. ''

Favorite colors ;


Favorite color to wear ;


Favorite food ;


Favorite shoe brand ;

Favorite basketball player ;


Favorite soda ;


Favorite slang word ;


Favorite number ;


Favorite song ;


Favorite cereal ;


Favorite candy ;


Favorite hottie ;


Favorite outside activity ;ill be back soon

Är tillbaka här imorgon hoppas jag. Och vem har sagt att man inte kan se bra ut i glasögon liksom? Ignorera läpparna det där skulle föreställa en ledsen min haha. Lol, nah im goin' 2 bed now. Sleep thight qu;tees !