song for haiti

Sitter och lyssnar på den här underbara låten som gjordes till Haiti utav ja jätte många olika kändisar blir helt tårögd när jag ser SNOOP omg haha, jag är en mycket konstig tjej. Men ja jag älskar snoop och där bak fick jag en glimt utav Trey Songz synd att inte han fick sjunga eller synas så spec. mycket :/ Min favorit del är i alla fall när dom rappar, BÄSTA ! Och mycket fint att dom även klippt in MJ i hela .
Notorious

Hajee .. Är lika sjuk som innan men what ever, har legat och kollat på '' Notorious '' för kanske 3 gången. Mmm enda anledningen till att jag tycker om filmen är pga att lil Kim är '' med '' ( är ett stort fan, finns ingen kvinna som henne na na na )  .. det är ju inte den riktiga Kim men endå, tycker även att dom borde visat mer utav det som verkligen hände mellan Biggie och Kim för i filmen framstår hon som biggies bootycall MEN så var det inte blev så jävla sur första gången jag såg filmen. Förstår verkligen varför miss Kim blev så jävla fitt förbannad över filmen. HON älskade ju han på riktigt och det hände mycket mer mellan dom än vad dom visar i filmen, där ser man bara när han knullar henne liksom. SHIT .. Naje nu blev jag irriterad!

För er som inte vet vad jag pratar om så är Notorious en film baserad på den riktiga Christopher George Latore Wallace även känd som Biggie Smalls liv, börjar med att han är en liten pojk slutar med hur han blir skjuten. Finns mycket mer saker som hände på riktigt men som tyvär inte visas i filmen. I filmen får man se hur Biggie börjar sitt samarbete med P.diddy, träffar Lil Kim , faller för Faith Evans och hur dramat börja mellan han och 2pac. Dom riktiga artisterna spelas dock utav andra människor. SE DEN!

Ingen annan än lil Kim .


ööh !

Ja .. Jag blir fan aldrig frisk !! Är det inte magen så är det något annat, nu har jag ont i hela halsen känns som om jag svalt en k*k men det har jag inte men ni förstår ? HAHA !! Tråkig jävla dag ska bara ligga hemma och knarka te och klaga för mamma om hur JÄVLA FITT ONT jag har . Ja jag är inte normal någonstans vissa tycker jag är störd men min mamma säger att jag bara är lite speciell, och jag håller med henne till 110 % .

Ja och självisk är hon också som ni ser . Men vad kan man göra mer än att älska henne liksom. Och nu ska jag lägga mig en stund jag behöver nog sova lite, här får ni en bild på mig som 15 FYFAN ( HAHAH ) jävla fin färg jag hade nu är man kritvit.


M(v)N

Är det bara jag som är kär i Mariah & Ne-yos låt '' Angels cry '' ?


jag lever!


Ja .. Det är långt kvar till den 16 april men det är värt och vänta. Jag ska tatuera in en text, hade redan bestämt mig för en fin text, ett råd som jag fick utav min mamma på franska, den skulle börja under nacken och gå 5 rader neråt . Men så fick jag syn på en psalm ur bibeln som är väldigt fin den har även använts mycket i filmer och musik texter så nu sitter jag här och försöker bestämma mig . Tänker inte berätta vad det är för råd mamma har gett mig eller vad det är för psalm, ni får vänta och se .

Det har vi nu pratat om väldigt länge men snart händer det ( början av maj ) . Vi behöver verkligen komma bort från allt folk&snack. Bara va vi 2 , njuta av varandra fullt ut . Få sand mellan tårna, smörja in varandra och ligga ute i sole, bränna oss så att vi både börjar skala och massa annat! haha men sen hinner jag bara va tillbaka i Sverige under nästan månad för sen blir det


Det kommer bli kul dock så åker jag helt ensam men det är ju mitt hemland och jag har ju mormor och morfar och hela jävla asiat-släkten där nere inte för att jag kommer hinna tillbringa mycket tid med dom då jag endast ska ner dit för att jobba. Det är ett väldigt viktigt jobb, det kommer verkligen att förändra mitt liv samt andras runt omkring mig . Vad det är för jobb kommer jag inte säga än vill hålla det inom familjen och nära vänner. Kommer sedan åka tillbaka till Sverige men då har jag


Ja, den veckan ska jag bara va med älskling och andra vänner. F*ck, men denna veckan ska va underbar och mysig för i slutet av juni tar man flyget med Oumie

Ja Oumie har faktist en egen lägenhet mitt i stan, eller hennes syster har det. Men dock kommer det bara vara jag och min bästa vän O i den stora fina lägenheten. Det kommer verkligen inte vara lugnt, sjukt kul ska vi ha! Sola och bada på stockholms stränder ( håller tummarna på att det är fint f*tt väder ), äta sushi varje dag, shoppa så mycket vi kan m.m hoppas på att älskling åker upp sista veckan orka va utan i 2 veckor, liksom hallå ? hahah.


puss-ee-y

Alltså jag kan inte andas, det här tog priset !!

Natalij - hm okej va han bra då ?

X - Ja, alltså jag vet inte det är första gången för mig.

Oumie - AW, så söt.

Natalij - Gick han ner på dig?

X - Nej alltså jag va ovanpå..

(Oumie och jag lägger oss ner och skrattar så att vi nästan kissar på oss)

X - Alltså jag förstår inte ?

Natalij - SLICKA HAN DIG ?

HAHAHAH.


angels calling

P.diddy har släppt en ny låt vid namnet '' Angels '', tyckte att den sög i början men sen tvinga jag mig själv och lyssna igenom den, den är väldigt anorlunda inte alls lik mr Sean John Combs andra låtar,  men nu har jag fastnat för den, jätte härlig låt . SO GO DIDDY!

( spola fram till 1.37 början är lite seg. )


stereo love

Haj .. Long time no C ! Ja det har absolut hänt en hel del men vill helst inte dela med mig utav allt , än haha . Prata precis med Ronald som har hand om blogg.se förstår inte varför alla har så mycket emot människan och flyttar till någon annan bloggsite, han är underbar jätte trevlig och tar tag i problem så snabbt han kan (:

Snart tatuerar jag mig mööh, 2 tatueringen blir det ju . Sen i mars gör jag det again kan inte sluta längta . Idag ska jag ner mot stan med min söta syster vi ska shoppa, det var ett tag sen känns det som . Sen fyller man 19 på fredag, HEJ BOTOX ! Får uppdatera mer senare and thats a promise .